anders jensen

Anders Jensens besked om Charlotte Perrelli – orden om karriären

Charlotte anders

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit ett par i elva år.
I en intervju med Edit Künstlicher avslöjar Anders ett dystert besked om när hela Perrellis bransch stängdes ner.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”
0:33

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

(0:33)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett liv i lyx och flärd. Paret har flera olika hus som de njuter av vid olika tillfällen. Till vardags bor de i en stor villa Djursholm i Stockholm och när de är lediga har de två ställen som ligger dem varmt om hjärtat, ett hus uppe i Åre och ett näste i Spanien.

Paret har varit gifta i över sex år och tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. De båda har varit gifta sedan tidigare och har även barn från tidigare relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio och Anders har dottern Izabella sedan tidigare.

Anders Jensens dystra besked om hustrun Charlottes bransch

Förutom att Anders och Charlotte har fullt upp med familjelivet, har de även hektiska scheman. När Anders gästar Edit Künstlicher i podcasten I huvudet på en entreprenör, berättar han om hur paret fördelar arbetet, eftersom de båda är personer som jobbar väldigt mycket.

– Hela hennes bransch stängde ju faktiskt ner under covid, vilket gjorde att hon hade ju inga konserter på nästan på två. Men det har också varit väldigt bra. Jag hade väldigt mycket inför börsnoteringen, covid kom och drog bort hennes jobb, säger Anders och fortsätter:

– Då sa hon vet du vad, jag tar ett steg tillbaka just nu och så tar jag hand om det här hemma och så får du göra det du behöver göra på jobbet.

Men så har det inte alltid varit, i början av relationen var det nämligen Anders som drog ner på tempot och Charlotte var den som jobbade lite mer.

– I början när vi träffades så jobbade hon väldigt mycket och jag var den som drog ner lite, men ett par år innan börsintroduktionen och framåt så, som sagt, hennes jobb försvann ju så det blev väldigt naturligt, säger Anders.

När paret träffades var Charlotte en av Sveriges mest hårt arbetande artister och gjorde ungefär 4-5 konserter i veckan.

– Hon vet ju hur det är att jobba hårt och hon har inga som helst problem med det, tvärtom, hon gillar hårt arbete och är en hårt arbetande person själv.

Anders Jensen om relationen till Charlotte

Charlotte har dragit ner på arbetet sedan coronapandemin slog ut hennes bransch och i dagsläget tar hon det största ansvaret på hemmaplan och sköter det praktiska gällande barnens skola och förskola. Men trots att båda har väldigt aktiva liv och ett familjepussel, lyckas paret ändå hålla gnistan vid liv.

– Vi har varit tillsammans i elva år och gifta ett tag och vi är som nykära tonåringar fortfarande tycker jag, säger Anders.

Men det måste man väl ändå jobba på?

– Ja men vi är bra på det. Om jag ska ha möte i London till exempel, då lägger vi det ofta på en torsdag. Så flyger Charlotte dit på fredagen, så har vi en weekend i London. Om jag jobbar i Spanien som jag gör ibland, då kommer hon ner på helgen och så tar vi några dagar där. Förra veckan hade jag en dag som var fri och då stack vi ut och körde en övernattning på Smådalarö gård. Vi är bra på att göra saker tillsammans och koordinera det.

Anders menar att nyckeln till att få ihop livet och att hålla romantiken vid liv är god framförhållning.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN