charlotte perrelli

Följarnas chock efter Charlotte Perrellis nya bild – alla ser samma sak

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli, maken Anders Jensen och delar av deras stora familj befinner sig just nu i Maldiverna på en riktig lyxsemester.
På sin Instagram visar Charlotte upp bilder från resan – och det är en bild som fångar följarnas intresse.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"
0:20

Efter reklamen: Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

(0:20)

Slå på ljud

Artisten Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46, har varit gifta i snart sju år och tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian. De båda har varit gifta tidigare och har barn sedan dessa relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio och Anders har dottern Izabella.

Familjen lever ett liv i lyx och flärd och har flera olika hus som de njuter av vid olika tillfällen. Till vardags bor de i en stor villa i Djursholm i Stockholm och när de är lediga har de två ställen som ligger dem varmt om hjärtat, ett hus uppe i skidorten Åre och ett hus i soliga Spanien.

Nyligen meddelade Charlotte på sin blogg hur delar av familjen har tagit sitt pick och pack, för att åka ut på en lyxresa!

”Nu draaaaaaaar vi. Igen. Tillbaka till vårt paradis. Vi älskar denna plats”.

Det visar sig att de ska till Soneva Fushi. Maldiverna.

Följarnas chock efter Charlotte Perrellis nya bild

Charlotte delar ofta med sig av ögonblick från sitt liv på sina sociala medier, vilket hon även gjort under denna resa. Hennes följare har fått ta del av lata dagar i solen, härliga middagar och härliga familjebilder från de kritvita stränderna

Men det är en sak som verkligen fångat följarnas intresse, det är en bild på Charlottes föräldrar Monika Nilsson och Bert Nilsson som får följarna att tappa hakan.

"Pappa och Mamma!!! Att få ha med er på dessa resor… så otroligt mysigt och roligt! Ni är så fina och fantastiska. Vilken tur jag hade i livets lotteri", skriver Charlotte.

Men det är inte den fina kärleksförklaringen till mamma och pappa som uppmärksammas. Det är likheten mellan Charlotte och mamma Monika som följarna förundras över.

"Din mamma är lika vacker = ung som du", skriver en.

"Så fina föräldrar du väldigt lik din mamma", skriver en annan.

"Så lika du å din mamma är som syskon", hälsar en tredje.

"Du är så lik din mamma. Så fina.", skriver en fjärde.

Så är Charlotte Perrellis relation till svärdottern

Resan är speciell på flera sätt. Förutom att samla familjen på en paradisö firar de även två födelsedagar. Det är just Monika som fyller hela 70 år, även Anders dotter Izabella som fyller 15 år. På bloggen framgår det även att Charlottes äldsta son, Angelos, flickvän är med på resan.

Charlotte skriver:

”Denna resa har vi två nya födelsenamn. Mamma blir 70 och Izabella blir 15. Sååå mysigt. Denna resa är även Angelos tjej sedan ett par år tillbaka med. Johanna.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN