LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya glädjebeskedet för David Hellenius – nu avslöjas det

05 maj, 2023 
DAVID HELLENIUS
Karriären går som på räls för David Hellenius och Masked singer är i full gång.
Nu avslöjas hans stora lycka!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

David Hellenius, 49, är en av våra mest folkkära programledare och flera år i rad har han vunnit priset som "Årets manliga programledare" på Kristallen-galan. Den som vunnit den kvinnliga versionen är dessutom ingen annan än hans fru Renée Nyberg, 56.

David Hellenius har en lång karriär bakom sig. Han slog bland annat igenom stort i komediserien Hey Baberiba, och förutom att programleda Let's dance och sin egen talkshow Hellenius Hörna har han även flera stora produktioner bakom sig. Bland annat som skådespelare i filmerna Sommaren med Göran och En gång i Phuket.

Och nu har han för tredje året i rad tagit sig an utmaningen som programledare i Masked singer!

Glädjebeskedet för David Hellenius – nu bekräftas det

Och vilken succé det har blivit. Ända sedan start har tittarsiffrorna varit på topp och de har flera gånger konkurrerat ut SVT:s Bäst i test.

Annons

Hänt har tidigare rapporterat om framgångarna med Masked singer 2023 och faktum är att efter premiären var de överlägsna när det kommer till tittarsiffrorna. Då var det nämligen 1,34 miljoner människor som såg programmet.

På andra plats kom då SVT:s långkörare Mästarnas Mästare med 1,12 miljoner tittare. På en bronsplats hittade vi då Antikrundan.

Nu ser dock ställningen lite annorlunda ut. Men något som är säkert är att David Hellenius och hans Masked singer fortfarande kan titulera sig som solklara ledare.

Masked singer leder nämligen med 1 302 000 tittare, följt av Mästarnas mästare på 979 000 tittare. På tredje plats kommer Let's dance med 970 000 tittare och sist men inte minst Bäst i test på 968 000.

David Hellenius lyxliv med hustrun Renée Nyberg

Att det går bra för David Hellenius är ingen hemlighet och nyligen kunde Hänt avslöja mer om hans roliga och lyxiga tillvaro.

Tillsammans med hustrun Renée bor han nämligen i en lägenhet mitt i centrala Stockholm, fastigheten ligger i Vasastan och byggdes år 1927. Lägenheten består av hela 200 kvadratmeter och har sex stycken rum.

Enligt Hitta.se är bostaden värderad till över 21 miljoner kronor, 21 600 000 för att ange en mer exakt summa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons