LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Peter Jöback och makens familjelycka – starka orden om dottern Iggy Lou, 8

18 jul, 2022 
Lovisa Ström
Peter och Oscar Jöback har döttrarna Vega Lee och Iggy Lou ihop.
Nu hyllar Peter den 8-åriga dottern Iggy Lou på Instagram.
”Du lyser upp hela din omgivning”, skriver han.
Annons
Peter Jöback om att TV4 klippte bort delar av historien med hans bror: "jag var lite ledsen"Brand logo
Peter Jöback om att TV4 klippte bort delar av historien med hans bror: "jag var lite ledsen"

Peter Jöback har haft en minst sagt framgångsrik karriär. Han har slagit igenom både i Sverige och internationellt och har stått på stora scener både i London och New York.

Genom åren har han även släppt hits som Guldet blev till sand, Sommarens sista sång och Better man, och än idag är han aktuell.

Men när han inte står på scen eller turnerar umgås han med sin familj. Peters familj består utav maken Oscar Jöback och barnen Vega Lee och Iggy Lou.

Nu riktar han några väl valda ord till yngsta dottern.

Peter och Oscar Jöbacks kärlekshistoria

Peter och Oscar har varit ett par i över 17 år och 2010 tog de det stora steget att bli äkta makar.

Men Oscar var ingen relationskille innan han träffade Peter, tvärtom. Så fort någon kom honom för nära så backade han. I en intervju med ToppHälsa har han berättat om starten i relationen.

Annons

– När jag träffade Peter så förändrades det. Han sa att jag måste ta fighterna, att vi måste kunna bråka utan att vara rädda för att förlora varandra, sa han och fortsatte:

– Någon gång i början av vårt förhållande så bestämde vi oss att vara ifrån varandra en vecka, för att fundera på vad den andra betydde. Vi fick inte ringa eller sms:a på hela veckan. När vi efter den veckan träffades på en restaurang så var det så självklart att vi skulle köra på tillsammans.

Peter Jöbacks och makens familjelycka – starka orden om dottern Iggy Lou, 8

Tidigare i vår fyllde deras yngsta dotter 8 år och i samband med den stora dagen valde både Peter och Oscar att hylla sin dotter.

”Igår fyllde vår yngsta och älskade dotter 8 år!! Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig Iggy Lou. Pappa Oscar beskrev vår kärlek till dig så fint så jag låter hans ord tala för oss båda”, skrev Peter innan han delade Oscars ord:

”Idag blir du vår vackra dotter 8 år. 8 år av ren oändlig kärlek och den blir bara starkare och starkare för varje sekund, minut, timme , månad, år. Du lyser upp hela din omgivning och pappa och pappa smälter av din vackra själ. Beundrar dig för ditt mod, din klokhet, din omtänksamhet, din nyfikenhet, din starka vilja, din lyhördhet. Tack för alla kloka råd du ger och påminner om att vara i stunden och njuta av varandras närhet. Jag har lärt mig så mycket av dig som jag kommer ta med mig resten av mitt liv. Vi kommer följa dig genom livet och ge den lilla knuffen när något känns läskigt för vi vet att du kan. Vi kommer alltid stötta och finnas när du behöver stöd eller bara få en stor pappa kram när livet känns jobbigt. Iggy Lou du är vår förebild, vår hjälte, vår älskade dotter.”

FOTO: TT

Annons