TV4-tittarnas sorg över Peter Jöbacks deltagande i Så mycket bättre 2021

PETER JÖBACK

Peter Jöback är en av deltagarna som är med i årets säsong av Så mycket bättre. Nu har han dock gjort sitt och är klar med att både tolka andras låtar och få sina egna tolkade.
”Tråkigt”, skriver en tittare.

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och hittills har vi fått se tolkningar från bland andra Casper Janebrink, Siw Malmkvist, Melissa Horn, Thomas Stenström och bröderna Victor och Gustaf Norén.

Men precis som föregående år är upplägget som så att det är ett värdpar som är på plats hela säsongen, resten av artisterna är bara på plats under en tidsbestämd period.

Årets värdpar består av Melissa Horn och Thomas Stenström och hittills verkar det som att de kommer väldigt bra överens. Duon har även sagt i Nyhetsmorgon att samarbetet mellan dem funkar toppen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peter Jöback om att tacka ja till Så mycket bättre

En väldigt populär artist, närmare bestämt Peter Jöback, är också en av artisterna som varit på plats på Gotland i somras och spelat in årets säsong.

Han har tolkat låtar av såväl Siw Malmkvist, Thomas Stenström och bröderna Norén samt fått flera av sina egna låtar tolkade. Peters låt Stockholm inatt tolkades av Cherrie och Peter kunde inte hålla tillbaka tårarna under Cherries otroligt vackra framträdande.

Peter Jöback berättade i början av sin medverkan av Så mycket bättre att han längtat efter att få frågan, och det var självklart för honom att tacka ja.

– Jag fick frågan första säsongen de gjorde Så mycket bättre. Men då sprack det på tiden. Och sen har jag inte blivit tillfrågad. Så jag blev väldigt väldigt glad, har Peter tidigare berättat för Hänt.

Sigrids markering mot Robins ex Emma – inför alla

Därför måste Peter Jöback lämna Så mycket bättre 2021

Men nu är däremot sagan slut för Peter Jöbacks del och han lämnar Gotland redan efter fyra avsnitt. Det är totalt åtta avsnitt av succén som kommer att visas, men hälften av dem blir alltså utan Peter Jöback.

– Det är helt enkelt så programserien är uppbyggd numera, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre 2021 till Hänt. Han fortsätter:

– Större delen av artisterna kommer och går under vår inspelningsperiod. Det är ett pussel som måste läggas men vår erfarenhet säger att det har tagits emot mycket positivt bland artisterna.

Efter Peter Jöbacks tolkning av Elvis, Einstein och jag så får tittarna veta att det här var det sista man fick se av Peter och sedan var programmet slut. Att Peter nu lämnar programmet är något som tittarna är riktigt ledsna över.

”Tråkigt att han lämnar. Bästa Peter”, skriver en person.

”Wooohoo Peter, han är bara sååå grymt bra som han sjöng den låten så synd att han lämnar ,,,,Tack för ännu en toppen kväll”, skriver en annan.

”Så ska han också åka hem som också är helt fantastiskt”, konstaterar en person som ser det positiva i det hela.

LÄS OCKSÅ: Efter brutala påhoppet – så är Casper och Andreas relation idag

LÄS OCKSÅ: Benjamins dejtingrykte med influencern – se bilderna här

FOTO: TV4

Senaste nytt