Peter Forsberg om bråken med Nicole Nordin – orden om relationen

NICOLE NORDIN, PETER FORSBERG

Peter Forsberg och Nicole Nordin bor sedan en tid tillbaka i Schweiz med sina tre barn.
Nu berättar Foppa om livet utomlands och vad han tycker är mest frustrerande med Nicole.
– Då fäller jag henne, säger han till Expressen.
10 av sveriges hunkigaste idrottsstjärnor
Slå på ljud

Peter Forsberg, 48, och Nicole Nordin, 34, har varit ett par i elva år. De träffades 2010 under en middag och föll handlöst för varandra. Bara några månader senare förlovade de sig efter att hockeyhjälten friat till Nicole i hennes favoritstad Paris. Deras relation har sedan dess gått från klarhet till klarhet, bland annat genom att de inom loppet av fem år fått tre barn ihop.

Idag bor familjen i Schweiz, närmare bestämt i den lilla staden Zug, som ligger 20 minuter utanför Zurich. Där har de investerat i skoföretaget Inuikii, som har huvudkontor 30 minuter från hemmet. En av anledningarna till att det blev just Zug är för att de har ett hockeylag – som Foppa börjat spela i.

– Det är något annat än när jag höll på, men det är ett bra sätt att träffa andra människor. Det är kul att komma i väg och träna en tisdag kväll mellan 21 och 22, säger han till Expressen.

Peter Forsberg om familjelivet med frun och barnen i Schweiz

Peter och Nicole och barnen Lennox, 9, Lily, 7, och Diego, 5, och nu berättar han hur det är att vara trebarnsfar.

– Det har absolut varit mycket och stressigt emellanåt. Vi har haft hjälp under tiden, det har vi. Nicole jobbar mer än vad jag gör, och jag kan styra mina dagar rätt bra. Ska det hämtas från förskolan eller är kidsen sjuka, då brukar jag vara i närheten, om jag inte är ute och reser, säger han till Expressen.

I samma intervju berättar Peter Forsberg också om vad som förargar honom mest när det kommer till relationen med Nicole.

– Jag har supersvårt med att Nicole springer ifrån mig. Då finns det ingen anledning att dra ut och springa med henne, säger han till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peter Forsberg om okända bråken med Nicole Nordin

Faktum är att Foppa tidigare har berättat om det här problemet, när han och Nicole Nordin gästade Nyhetsmorgon i somras. Då berättade Nicole om sin stora passion för löpningen.

Nu berättar Foppa om frustrationen när det kommer till att löpträna med Nicole.

– Jag kan känna, är det nedförsbacke... då fäller jag henne, säger Foppa till Expressen och fortsätter:

– Nej, det skulle jag ju aldrig göra, men jag blir faktiskt irriterad. Det är samma sak varje gång. Hon är tio gånger så snabb som jag, det är otroligt tråkigt. Ligger jag först, eller är vi lika, då är det okej, men när hon springer ifrån mig blir jag irriterad.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar mot nya upplägget i Efter fem: ”Inte bra”

LÄS OCKSÅ: Så är Farmen-Blondie och Farmen-Özcans relation idag – 19 år senare

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN