Pernilla Wahlgrens snuskiga pik till Christian Bauer – orden inför alla

Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren brukar ofta skoja till det på sina sociala medier. Nu kärleksförklarar hon sig för pojkvännen Christian Bauer samtidigt som hon skickar in ett snuskigt skämt.
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Slå på ljud

Att Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är ett par är det nog inga som har missat. På Pernillas sociala medier delar hon ofta med sig av både bilder och videos från deras gemensamma vardag, och alltid till följarnas jubel.

Just nu befinner sig det nyförälskade paret i Spanien i Pernillas hus Casa Rosa, och av bilderna att döma verkar de minst sagt njuta av varandras sällskap.

Nu lägger Pernilla upp en kärleksförklaring till sin kärlek samtidigt som hon passar på att slänga in en liten snuskig pik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla om kärlekssemestern med Christian: ”Han är så romantisk”

Varje söndag kommer Pernilla och vännen Sofia Wistam med ett nytt avsnitt av podden Wahlgren & Wistam. Och den här gången är det en nöjd Pernilla som berättar om sin tillvaro i Spanien med Christian.

– Han är så romantisk den här människan så nu när jag sitter och poddar med dig så har han, dels hällt upp ett glas rosé till mig, men också tänt ljus i hela huset. Han har till och med tänt ljus på hela terrassen, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag är väldigt väldigt glad för mig själv ska jag säga. Jag är så glad och lycklig över mig själv att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har så trevligt konstant ska jag säga dig.

Pernilla Wahlgrens snuskiga pik till Christian Bauer – orden inför alla

Under sin semester har hon även lagt upp en bild på denna romantiska kille för att hylla honom och deras kärlek.

”Han som får mitt hjärta att slå snabbare.Han som ger mig lugn & får mig att känna mig tryggare än nånsin förr. Han som ger mig så mycket kärlek att jag knappt kan hantera det.Han som får mig att känna konstant lyckorus! Vi två är så otroligt lika & olika på samma gång, vilket gör att vi inte bara kompletterar varandra. Vi tillför också så otroligt mycket i varandras liv! Jag troooor att han tycker att den här lilla Tjäjen tillfört en hel del skratt & glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig. MITT menar jag”, skriver hon med glimten i ögat innan hon fortsätter:

”Du & jag Mr Bauer. Jag älskar dig, min sexiga lilla Skärgårds-hunk..!”

Och i kommentarsfältet är det många som uppskattar både hennes humor och uppdateringar om hennes nya relation.

”Vilken kärleksförklaring. Jag är så lycklig att ni båda har hittat varandra!”, skriver bland annat mamma Christina Schollin.

”Fantastiskt! Din humor skulle alla ha!!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Jesper Niklasson visar upp kärlekslyckan med Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli har skaffat hund – berättar om det spontana beslutet

FRÅN FÖRSTASIDAN