LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens privata avslöjande – om sexlivet med Christian Bauer

23 jul, 2023 
Johanna Talamo
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Mellan Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauers kärlek sprudlar mer än någonsin.
Paret är mitt uppe i planeringen av det stundande bröllopet och nu avslöjar Pernilla även detaljer om sexlivet.
– Mycket att ta igen, säger hon i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's danceBrand logo
Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's dance

Schlagerdrottningen Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer offentliggjorde sitt förhållande våren 2021 och sedan dess har kärleken mellan dem bara fortsatt blomma.

Därefter har mycket hänt mellan Pernilla och Christian, de har flyttat tillsammans till Pernillas lyxhus på Lidingö och även lärt känna varandras barn och familjer.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer planerar för bröllop

I realityserien Wahlgrens värld fick tittarna följa med när Christian var hos guldsmeden för att se på förlovningsringarna.

– Nej men jävlar! Jag trodde bara du hade gjort på papper? Oj jisses, nu blir jag alldeles blödig, sade Christian i programmet och fortsatte:

– Det här trodde inte jag kunde vara möjligt. Fyfan vad snyggt! De här är skitsnygga!

På Instagram som Pernilla ut med den glädjande nyheten, att Christian friat under en skidresa och vi fick även se det lyckliga parets ringar.

I avsnittet kunde man hur en känslosam Christian inte längre kunde hålla tillbaka glädjetårarna som föll nerför hans kinder.

Annons

– Det här var så jävla häftigt, jag kom hit med förväntningar och de blev bara ännu bättre. Det var tårar i ögonen, känslan att han hade ritat på papper först, och så tar han fram en ring som det då är graverat på! Inte bara med en ananas utan alla fyra ananaser som han har på papper. Oj, oj, oj vad snyggt! sade han.

Det var under vintern 2022 som Christian Bauer valde att gå ned på ett knä och be om Pernilla Wahlgrens hand och i ett inlägg på sin Instagram delade hon med sig av lyckan då hon offentliggjorde förlovningen.

Jag sa JA!”, skrev Pernilla Wahlgren i inlägget som dessutom fått tusentals gratulationskommentarer.

Gällande kärleksparets kommande bröllop har Pernilla och Christian inte gått ut med något datum ännu, men de är i full gång med förberedelserna.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om sexlivet med Christian Bauer

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, diskuterar de olika typer av relationer.

Annons

Sofia Wistam börjar med att be om Pernillas åsikter gällande parrelationer där en av parterna har tröttnat på att ha sex. Sofia Wistam undrar då om Pernilla tror att det går att ha en fungerande relation utan ett aktivt sexliv.

– Jag tycker att det handlar om ömsesidighet, är det en ömsesidig överenskommelse att båda har tröttnat, fine då kan man ju ha ett asexuellt förhållande, leva som kompisar. Men om bara den ena har tröttnat och den andra fortfarande vill ha det, då måste man ju ha en överenskommelse att den andra personen får gå och ha sex, med andra, svarar Pernilla.

Pernilla fortsätter resonemanget med att tänka ur sin egen synvinkel, om hennes partner hade tröttnat på att ha sex och hur hon hade känt då.

– Jag skulle inte säga, om min partner sa att den har tröttnat på att ha sex med mig sa ”jag vill gärna gå och ha det med andra”. Ja, då ska vi nog inte ha en relation, säger hon och fortsätter:

Annons

– Men däremot om han sa: ”Jag har tröttnat på att ha sex med dig men jag älskar dig, jag vill fortsätta leva med dig men vill du ha sex så får du ta det med andra” Ja, då är det ju upp till den andra personen att välja om hon eller han tycker att det är fine sätt att leva.

Duon fortsätter att diskutera ämnet och Pernilla tycker det känns främmande att vara nära någon som man är i en relation med utan att ta det steget längre. Sofia Wistam menar på att de paren kanske är nöjda med att bara hålla om varandra.

Pernilla svarar då att det är svårt för henne att relatera till det i hennes relation med Christian.

– Ja, jag vet inte, vi är fortfarande nykära, så det är svårt för mig.. även om vi har träffats sent i livet så har vi liksom, utan att bli för privat, säger Pernilla varpå Sofia avbryter med att säga:

– Ja, du har ju mycket att ta igen.

– Jag har jättemycket att ta igen, svarar Pernilla fnissandes och fortsätter.

– Och ja jag är väldigt, väldigt glad för det liv jag lever nu om man säger så. Jag har väldigt svårt att se framför mig att vi skulle bli gamla och tröttna på den biten. Så det hoppas jag inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons