LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauer i glädjetårar – nu visar han upp förlovningsringen

06 maj, 2023 
CHRISTIAN BAUER
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ska gifta sig!
I Wahlgrens värld får vi nu se hur känslosam Christian blev när han valde ut förlovningsringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Jag sa JA!”, skrev Pernilla i ett inlägg på Instagram.

När bröllopet går av stapeln återstår att se men något som är säkert är att Christian blev otroligt känslosam när han fick se förlovningsringen som han skulle ge till Pernilla när han friade.

Christian Bauers starka reaktion – tårarna i tv

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick tittarna se hur det egentligen gick till när Christian var hos guldsmeden.

– Nej men jävlar! Jag trodde bara du hade gjort på papper? Oj jisses, nu blir jag alldeles blödig, säger Christian i programmet och fortsätter:

– Det här trodde inte jag kunde vara möjligt. Fyfan vad snyggt! De här är skitsnygga!

Annons

Känslostormen blev så pass stark att Christian inte kunde hålla tillbaka tårarna längre och tårar av glädje föll nerför hans kinder.

– Det här var så jävla häftigt, jag kom hit med förväntningar och de blev bara ännu bättre. Det var tårar i ögonen, känslan att han hade ritat på papper först, och så tar han fram en ring som det då är graverat på! Inte bara med en ananas utan alla fyra ananaser som han har på papper, säger han och tillägger:

– Oj, oj, oj vad snyggt!

Sanningen bakom frieriet och ringen

Något som dock inte kom med i avsnittet är att Bianca Ingrosso, 28, hade ett finger med i spelet. Christian visste ju inte Pernillas storlek på ringfingret, så den bollen fick helt enkelt Bianca klura ut åt honom.

– Hon har ett smyckesmärke så hon sa till mig för några veckor sedan att "mamma jag behöver ha din ringstorlek, du ska få lite ringar av mig", förklarade Pernilla i sin podd och fortsatte:

– Nu förstår jag i efterhand.

Något annat som tittarna aldrig heller fick se var att ringen har gjorts om! I ett nytt inlägg på Instagram-story avslöjar Pernilla nu att silver egentligen inte är hennes färg och att ringen istället gjordes om.

”Mats var dock gullig och gjorde om den till rödguld senare, eftersom det är mer jag...!”, förklarar Pernilla.

FOTO: Discovery+

Annons