Pernilla Wahlgrens oro efter Charlotte Perrellis drag: ”Dålig?”

Charlotte Perrelli och Pernilla Wahlgren
När Pernilla Wahlgren är på semester tycker hon om att ta det lugnt vid poolen. Detta intresse verkar hon inte dela med artisten Charlotte Perrelli – något som gör att Wahlgrens värld-profilen börjat tveka på hur hon är som mamma.
Annons

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 51, har de senaste åren synts i realityserien Wahlgrens värld som hon gör tillsammans med barnen Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Ingrosso, 21, Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, samt Theodor Wahlgren-Lennholm, 11.

Pernilla har en väldigt nära relation till sina barn och pratar ofta om livet som förälder, bland annat i podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har ihop med vännen Sofia Wistam, 53.

Annons

I det senaste avsnittet pratar duon om konsten att ta det lugnt. Pernilla Wahlgren säger bland annat att det är när hon besöker sitt sommarhus i Marbella som hon passar på att slappa och inte göra någonting. Någon som dock inte gör samma sak när hon är utomlands är Pernillas vän, tillika artisten, Charlotte Perrelli, 44.

Annons

– Hon åker iväg med allihopa till sitt ställe i Spanien. Jag följer henne på Instagram. Det första hon gör när hon landar det är att hon åker iväg på ett nöjesfält, säger Pernilla och fortsätter sedan:

– Dag nummer två spelar de golf, dag nummer tre spelar de tennis, dag nummer fyra är de på gokart, de är på paddel.  Det är så mycket aktiviteter hela tiden. Och vet du vad hon skriver? ”Jag bara chillar”.

Pernilla Wahlgrens undran efter Charlotte Perrellis ord

I Pernillas mening är inte Charlottes fartfyllda resa synonym med att ta det lugnt.

– För mig är inte det här att chilla, säger hon i podden.

Wahlgrens värld-profilen föredrar att istället inte hitta på så mycket aktiviteter i början på semestern. När hennes yngsta son Theo vill hitta på något säger hon därför till honom att han får göra det på egen hand. Detta har fått henne att fundera över sitt föräldraskap.

Annons

– Jag känner så här, är jag en dålig mamma då? För att jag inte aktiverar Theo till hundra, frågar sig Pernilla och fortsätter sedan:

– Jag känner att när jag är på semester måste jag få hitta ett lugn själv. Det finns über-morsor som Charlotte som verkligen gör alla de här grejerna hela tiden. Men att hon tycker att det är att chilla.. när kopplar hon verkligen av?

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…