Pernilla Wahlgrens besvikelse över Bianca Ingrossos avhopp

Pernilla Wahlgrens ilska efter Bianca Ingrossos avhopp
Att Pernilla Wahlgrens barn har lyckats med sina karriärer har nog ingen missat. Men det finns ett val är hon riktigt besviken över – att Bianca inte tog gymnasieexamen. ”Vi hade sådana konflikter, tro mig”, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso är kända för stora delar av svenska folket efter bland annat tv-programmet Wahlgrens värld och deras artistkarriärer. Bianca Ingrosso, 24, är både bloggare, vloggare, tv-profil och har även ett eget sminkmärke. Men en sak är mamma Pernilla Wahlgren, 51, djupt besviken över: att hon inte klarade av gymnasiet.

– Hon hoppade av och hon slutade gå dit helt enkelt. Vi hade sådana konflikter, tro mig. Hon låg till klockan tolv om morgnarna i soffan och då sa jag till henne att hon borde gå upp till skolan. Men hon sa typ bara att hon skulle gå dit vid tretiden, men det gjorde hon ju aldrig, säger Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam.

Ville ha studentfest utan att ta studenten

Pernilla Wahlgren berättar att Bianca var oerhört sugen på att ha en studentfest, trots att hon knappt gick till skolan.

Annons
Annons

– Hon ville ju ha den där studentfesten och det vet vi alla att det inte är gratis. Men vi beställde den där mössan och fixade inför värsta skivan men sen hoppade hon ju av. Då sa jag ”tycker inte du inte att det är viktigt med dina betyg överhuvudtaget, utan det enda du tycker är viktigt är en studentfest, då har vi ingen fest överhuvudtaget”.

Så det blev varken någon gymnasieexamen eller studentfest för Bianca Ingrosso. Dock fick mamma Pernilla betala en pampig studentmössa.

– Det blev bara en dyr mössa som kostade typ 2000 kronor, säger hon i podden.

Annons

Pernilla Wahlgren säger att hon är mest besviken då hon vet att Bianca egentligen hade kunnat lösa gymnasiet.

– Inget av mina barn har tagit studenten, och sen hamnade de ju i yrken där du inte behöver betygen. Men till skillnad från Benjamin och Oliver var Bianca väldigt duktig på att plugga och göra läxorna. Sen blev det väl bara för mycket fokus på vännerna och festerna där i slutet. För annars hade hon kunnat ta studenten, kanske inte med toppbetyg, men hon hade klarat det om hon inte hade tröttnat tror jag, säger hon i podden.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…