Pernilla Wahlgrens ord om relationen till Carola Häggkvist idag

Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren.

Nyligen hånade Pernilla Wahlgren artisten Carola Häggkvist på Instagram framför alla.
Men nu uttalar hon sig om Carola på ett kanske lite oväntat sätt.
– Jag tyckte inte om, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Carola Häggkvist och Pernilla Wahlgren är två av Sveriges kändaste kvinnor. På senaste tiden har de synts mycket i rampljuset – bland annat då Pernilla har avslöjat vem hennes nya kärlek är och Carola var högaktuell i Eurovison som Sveriges poängläsare.

När finalen av Eurovision gick av stapeln så fick Carola äran att läsa upp landets jurypoäng under livesändningen. Carolas insats blev omskriven eftersom bland annat en ljudtekniker kom in i bild och rättade till en mikrofon – flera hånade henne och det hela blev väldigt omtalat.

"Nu vänder de, SVT själva, mina ord som skydd mot sin egna obegripliga fadäs då teknikern syns med råge i rutan med armarna framför mig och har noll koll att vi faktiskt är i sändning. Det borde inte kunna ske! Helt obegripligt. Och jag var inte ens sur efteråt. Bara förvånad över fenomenet att det ens kunde ske. Man slutar aldrig att förvånas", skrev Carola bland annat då SVT kallat de en ”miss”.

En som snappade upp vad som hänt mellan Carola och SVT var givetvis Pernilla. På Instagram delade Pernilla ett klipp på sig själv där hon hånar det som hände Carola – vilket fick följarna att både reagera stark och skratta med.

OJ! Lottas pik till doktor Mikael – framför Malin Watson

Pernilla Wahlgrens ord om Carola idag

Efter Pernillas video skulle man ju kunna ana att stämningen inte är så god mellan de både kända kvinnorna. Men i Pernillas och Sofia Wistams senaste poddavsnitt berättar de vad de tycker om Carola – vilket bara är fina ord.

– Jag såg på din nya Instagram-bild som du la upp, att Carola kommenterat den, börjar Sofia och lägger till:

– Hon är så söt, hon smsade mig häromdagen och skrev att jag är så fin och att jag såg så vältränad ut och jag svarade detsamma, för jag tycker hon ser väldigt fräsch och vältränad ut.

– Hon är jättefin och väldigt vacker, svarar Pernilla.

Pernilla om rivaliteten med Carola

Sofia tar då upp att det varit en del skriverier om de båda, speciellt under 80-talet.

– Var inte ni värsta rivalerna på 80-talet, i tidningarna i alla fall?

– Jag tyckte inte om att bli jämförd med Carola. Hon sjunger dagispop sa jag då, jag var ju cool. Jag tyckte jag var cool, jag var ju tuffare. Hon var präktig och sjöng schlager, svarar Pernilla.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens okända rädsla – nu berättar hon på Instagram

LÄS OCKSÅ: Arvingar-Casper Janebrinks ekonomiska oro efter de inställda spelningarna

Senaste nytt