Pernilla Wahlgrens nya taktik för att hitta kärleken – har skaffat Raya

Pernilla Wahlgren

Karin Törnblom/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet
Pernilla Wahlgren har inte haft en partner sedan hon och sonen Theos pappa gick skilda vägar.
Men nu avslöjar realityprofilen den nya taktiken som ska hjälpa henne hitta kärleken på nytt.
– Jag har börjat testa en app, säger hon i podden Wahlgren & Wistam.

Varje torsdag öppnar Pernilla Wahlgren, 52, upp dörrarna till sitt hem på Lidingö. I hennes egna realityserie Wahlgrens värld får man komma henne väldigt nära och tittarna får ta del av hennes hektiska och fartfyllda liv.

En egenskap som den folkkära artisten besitter är att kunna skratta bort problem och därmed kunna se det roliga även i något som är jobbigt.

Dottern Bianca Ingrosso, 25, har länge velat att hennes mamma ska hitta en ny partner. Hon har därför försökt hjälpa henne med allt från hur hon ska klä sig till hur hon ska uppföra sig bland män. Men Pernilla verkar inte ha tillräckligt mycket intresse för att ta till sig av Biancas råd, och istället skämtar hon bort situationer där ämnet kommer på tal.

Därför är Niclas Wahlgren skriven med tv-profilen Caroline

Pernillas relation till barnens pappor

Pernillas senaste relation var med Joachim Lennholm, 46, som hon har sonen Theo, 13, med. De var tillsammans i sex år och det hela slutade med att de gick skilda vägar när Theo bara var ett år gammal.

Theo är den enda av Pernillas fyra barn som fortfarande bor hemma. Pernilla och Joachim har inget otalt idag men kort efter uppbrottet hade de inte speciellt mycket kontakt. Det är på senare år som relationen mellan dem blivit mycket bättre. De har bland annat kommit fram till att de låter Theo välja själv vem han vill vara hos och släppa lite på konceptet om att han måste vara exakt varannan vecka.

Idag är även Pernillas relation till de andra barnens pappa, Emilio Ingrosso, 55, också bra och de kan ibland umgås med barnen.

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam

Pernilla Wahlgren med vännen Sofia Wistam.

Foto: Karin Törnblom/TT

Nya taktiken för att hitta kärleken

Pernilla har podden Wahlgren & Wistam tillsammans med en av hennes närmsta vänner Sofia Wistam, 54. I podden pratar de om allt mellan himmel och jord och det är inte bara i Wahlgrens värld som Pernilla delar med sig av privatlivet. Nu berättar hon om sin nya taktik för att hitta den rätte.

– Jag har börjat testa en app som heter Raya, säger hon i podden.

Raya är en dejtingapp för seriösare dejting. Där måste alla användare verifiera sig på ett eller annat sätt för att bekräfta att det faktiskt är samma person på bilderna som i verkligheten. Raya brukar ibland kallas för ”Tinder för kändisar”.

– Jag tror inte på nätdejting. Visserligen är Raya en väldigt bra app för man måste bli godkänd för att vara med. Är du med så vet man säkert att det är personen på bilderna och inte någon som utger sig för att vara någon annan, berättar hon.

Samtidigt så tror Pernilla inte fullt ut på nätdejting. Hon tycker att det är problematiskt att man ska kunna bedöma endast utifrån bilder om personen är en potentiell partner.

– Det dyker ju upp folk och då känner jag kanske att ”han ser snygg och trevlig ut” men hur ska jag kunna veta om han faktiskt är rolig i verkligheten? Och någon som jag kanske inte tror är min typ kanske är jätterolig egentligen. Så jag tror inte på nätdejting alltså.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens plötsliga erkännande om kärlekslivet

LÄS MER: Pernilla Wahlgren avslöjar stora förändringen i familjen