LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren avslöjar stora förändringen i familjen

21 jun, 2020 
Pernilla Wahlgren och barnen Ingrosso
Pernilla Wahlgren firar alltid midsommar ihop med sina föräldrar och barn.
I år blev firandet dock väldigt annorlunda.
Nu berättar hon om det ovanliga familjebeslutet.
Annons
Pernillas stora livsförändring för barnens skullBrand logo
Pernillas stora livsförändring för barnens skull

Artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren, 52, umgås ofta med sina barn. Den yngste sonen, Theo Wahlgren, 13, är den enda som fortfarande bor hemma men trots att Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22, är utflugna träffas de nästintill varje vecka.

I Wahlgrens värld och via deras sociala medier-kanaler får fansen ofta hänga med på middagar och resor som familjen drar ihop. Benjamin och Bianca är väldigt tighta och senast förra veckan skrev Bianca ett känslosamt inlägg om relationen till lillebrodern.

”Jag är inget utan honom. Min största inspiration, idol och förebild”, skrev hon då.

Syskonens relation till varandra

Oliver Ingrosso skiljer sig en del från de övriga familjemedlemmarna. Han har valt att leva ett liv utanför rampljuset och syns därför inte lika ofta vid stora tillställningar. När Bianca Ingrosso fyllde 25 år och slog till med en flådig födelsedagsfest valde storebrodern att inte närvara.

Annons

Trots att Oliver inte är lika bekväm med att stå i centrum tackade han ändå ja till att vara brudtärna på vännerna Melina Criborn, 30, och dj:n Jacob “Nause” Criborns, 29, bröllop. I en intervju med Expressen har Bianca berättat att detta var hennes bästa minne från den senaste säsongen av Wahlgrens värld.

– Att se honom i kostym, le och vara lycklig, var så himla fint, sa hon till tidningen.

Pernilla Wahlgren om förändringen

Familjen Wahlgren/Ingrosso har dock tvingats göra en hel del förändringar sedan coronapandemin blev ett faktum. På midsommarafton brukar de annars samlas allihopa – men i år blev det ett annorlunda firande.

”Eftersom vi är mitt i en Pandemi och mina föräldrar fortfarande är kvar i Spanien – där de känner sig tryggast just nu – så firade vi inte allihop på Lagnö som vi brukar – utan delade upp oss!”, skriver Pernilla i ett inlägg på sin blogg.

Pernilla Wahlgren passar även på att berätta vad de alla hade för sig istället.

”Bianca firade med Philippe i Göteborg, Oliver med kompisar, Benjamin var med Linus på Lagnö i vårt lilla fina brygghus och jag och Theo firade med Emilias familj i Skärgården hos gulliga Malin och Martin med deras barn”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

Annons