Pernilla Wahlgrens krav till Bianca Ingrosso – efter aborten

Bianca Ingrosso & Pernilla Wahlgren Wahlgrens värld

Det var tidigare i höst som Bianca Ingrosso berättade att hon gått igenom en tuff abort.
I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld ställer Pernilla Wahlgren nu ett krav till dottern efter den svåra tiden.
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso
Slå på ljud

Det var tidigare i höst som Bianca Ingrosso gick ut och berättade att hon har gått igenom en tuff abort. Beslutet var allt annat än lätt för henne och hon har flera gånger berättat om osäkerheten hon länge kände. I säsongsavslutningen av Wahlgrens värld frågar Pernilla Wahlgren nu hur dottern mår efter allt.

– Jag är stabil. Jag är ganska stolt över mig själv att jag gick in i något slags nytt mind set och bara försöker tänka positivt och sådär, säger hon innan hon fortsätter:

– Men sen med mig och Phillipe..Du vet ju hur det är. Upp och ner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas krav på Bianca efter aborten

Bianca har flera gånger pratat om topparna och dalarna i hennes relation till pojkvännen Phillipe Cohen, och efter aborten blev saker och ting tydligare för henne än någonsin.

– Vi borde ha kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan vara ett wake up call för att vi ska få det bättre, vafan är då ett wake up call?, säger hon bland annat i ett avsnitt av realityprogrammet.

Och nu har Pernilla fått nog.

– Jag säger ju såhär: parterapi, parterapi, parterapi, säger hon.

Bianca säger då att hon länge har velat gå i parterapi men att hon önskar att Phillipe är den som tar tag i det, då hon vill att han också ska visa att han är redo för att kämpa. Men det resonemanget tycker inte Pernilla håller.

– Men skitsamma vem som bokar. Det är ju bara att boka, säger hon innan hon i synken sedan fortsätter:

– Det är väl bättre att Bianca bokar så att det blir gjort istället för att hålla på att tjafsa om vem som ska boka. Då blir ju bara det att komma till parterapin ett tjafs.

Hon tar sedan fram ett nummer till en terapeut hon själv gått till, men innan hon skickar Bianca och Phillipe dit är hon noga med vad som gäller.

– Antingen kommer det gå åt helvete, att ni är sånna som inte klarar av det. Men då får du inte storma ut därifrån om hon råkar säga att "Bianca nu är du tyst och lyssnar på Phillipe". Då får du inte resa dig upp för att du inte pallar, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Julia Höjner, 23, är Bianca Ingrossos nya assistent

LÄS OCKSÅ: Därför har Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso delad vårdnad om hundarna

FRÅN FÖRSTASIDAN