Pernilla Wahlgrens känga till Christian Bauer på julafton

Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer brukar ofta vara väldigt gulliga mot varandra, men ibland slinker det ur saker ur en som man gärna tar tillbaka.
Nu berättar Pernilla om en sådan händelse mellan henne och Christian.
– Jag är hemsk, säger hon.
503 Service Unavailable

Julhelgen börjar lida mot sitt slut och många svenskar har firat den stora högtiden. Men någon som faktiskt inte bara firat julafton utan också sin födelsedag är Pernilla Wahlgren.

Dagen till ära hade hon hela tjocka släkten och sin älskling Christian Bauer på besök hemma hos sig, och någon som inte var snål med presenter var just Christian.

Pernilla Wahlgrens lycka efter Christian Bauers present

I Wahlgren & Wistam, podden som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, berättar hon om lyckan över en av Christians presenter.

– Det här kommer förändra mitt liv. Jag fick en manick som kommer göra så att när jag tappar bort mina saker, som jag gör jämt, så kan jag bara blippa så kommer det pipa till, berättar hon.

Men det var inte det enda hon fick, och sanningen är att hon inte blev riktigt lika glad för resten av presenterna.

Nu berättar hon om de hårda orden som slank ur henne.

Lasseman och Thereses nya lyxvilla – se bilderna här

Pernillas ångest efter hårda orden mot Bauer: ”Jag är hemsk”

I podden berättar Pernilla att hon alltid har haft svårt att fejka att hon blir glad när hon egentligen inte blir det. Och det hände även denna julafton.

– Jag har ju alltid haft så svårt att fejka. Så skulle jag öppna paket från Christian och så kör han ett rim och då säger jag ”nej..du har väl inte köpt kuddar?”. Och då hade han ju köpt kuddar, fyra stycken. Jag är hemsk och jag bad om ursäkt efteråt för alla mina barn sa att ”fan vad taskig du är mamma”, berättar Pernilla varpå Sofia utbrister:

– Nej Pernilla! Pernilla, nu får du ställa dig i skamvrån!

Men det fanns faktiskt en anledning bakom Pernillas uttalande. Hon har nämligen valt ut sina kuddar med omsorg.

– Det han inte vet är ju att de här kuddarna som jag har har jag sovit på hotell och känt att "det här är den skönaste kudden jag sovit på i hela mitt liv" och då har jag gått ner och frågat om jag kan köpa loss den, förklarar hon och fortsätter:

– Så jag fick bara panik. Liksom vänta nej nej, jag vill inte byta mina sköna kuddar. De är jättesköna. Så när jag ser att jag ska få nya kuddar så blir jag typ rädd. Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt, så en offentlig ursäkt till Christian. Och jag förklarade att jag är väldigt besatt av mina kuddar.

LÄS OCKSÅ: Gösta Ekmans barn har vuxit upp – det gör de idag

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael och Lotta Engbergs stora familjelycka – nya bilden visar

SENASTE NYTT!