Pernilla Wahlgrens hyllning till Phillipe Cohen – efter öppningen av Ted

Pernilla Wahlgren & Phillipe Cohen

Den senaste tiden har Phillipe Cohen varit i full gång med att förbereda sig inför öppningen av sin alldeles egna restaurang Ted. Nu hyllar Pernilla Wahlgren sin svärson efter allt slit.
”Så stolt”, skriver hon.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är ett av Sveriges hetaste kändispar och har en minst sagt händelserik historia bakom sig. Genom åren har de gjort slut och blivit tillsammans ett flertal gånger, och för drygt en månad sedan bekräftade Bianca att de blivit ett par ännu ett gång.

Men det är inte den enda stora sak som har hänt den senaste tide. Phillipe har även varit i full gång med att öppna en restaurang. Nu hyllar Pernilla Wahlgren sin svärson föra hans framgångar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos stöd till pojkvännen Phillipe Cohen

De som har följt Bianca och Phillipe ett tag vet att Phillipe älskar att laga mat och i februari tidigare i år gick han ut med den stora nyheten att han ska öppna sin alldeles egna restaurang. Restaurangen heter Ted och skulle ha öppnat nu i april, men på grund av olika omständigheter blev öppningsdatumet framskjutet. Men häromdagen kunde Phillipe äntligen meddela att den stora dagen är nära.

Keyyo svarar på romansryktet med Hugo

”Det har tagit lite längre tid än vad vi hade tänkt, men på söndag släpper vi äntligen bokningarna för vår restaurang Ted! Vi är öppna from måndag för både lunch och middag. Hoppas vi ses snart!”, skrev han då.

Men trots att restaurangen inte har öppnat för allmänheten har ju såklart Bianca redan fått sig ett par smakprov, och på Instagram skriver hon att hon kan intyga att det är några riktiga succérecept.

”Receptet förtjänar HYLLNINGAR för den här pastan är så god att det är helt sinnesjukt. Jag har ätit många goda pastarätter men jag kan knappt förklara smakerna som är som en magisk dröm i munnen. Skapat av ingen mindre än min grymma hemmakock Phillipe och finns även på menyn hos restaurangen Ted som öppnar MYCKET snart hörni”, skriver hon.

Men det är inte bara flickvännen som är stolt över Phillipes framgångar. Nu uttrycker även svärmor Pernilla sin glädje.

Pernilla Wahlgrens hyllning till Phillipe

Häromkvällen fick familjen Wahlgren äntligen följa med till den omtalade restaurangen Ted och njuta av deras goda mat. På Instagram fick följarna ta del av fina maträtter, vin och skratt och någon som var flitig med uppdateringarna var Pernilla Wahlgren. Att familjen verkade trivas på restaurangen var det ingen tvekan om och i ett inlägg på Instagram passade Pernilla därför på att hylla sin svärson för det trevliga konceptet.

”VILKEN KVÄLL! SÅ STOLT ”svärmor” som igår fick äta middag med min älskade familj på nyöppnade Ted! Stort GRATTIS Philippe till en SUCCÉ-RESTAURANG! Maten, drinkarna, inredningen, personalen - ALLT på högsta nivå!!! Boka bord, säger jag bara!”, skriver hon under ett bildspel med bilder från kvällen.

Och i kommentarsfältet har Phillipe även tackat för de fina orden.

”Tack snälla världens bästa svärmor”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Så mådde Olivia Baldwin när hon kom hem från Robinson

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks barnbeslut med Filip Lamprecht – så tänker de kring namn

Senaste nytt