Pernilla Wahlgrens lyxhus nästan helt klart – se alla nya bilder

Pernilla Wahlgrens lyxhus på Lidingö.

Pernilla Wahlgrens lyxhus på Lidingö börjar snart bli klar.
Om allt går som planerat flyttar hon in efter sommaren.
Här är de nya bilderna på fasaden!
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
0:40

Efter reklamen: Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

(0:40)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, är ständigt igång med nya projekt, vi känner igen henne från fler tv-program bland annat Masked singer och Wahlgrens värld.

Pernilla har nyligen köpt ett nytt hus i Spanien med pojkvännen Christian Bauer, 55. Huset kallar hon för Casa Rosa 2.0.

Men även på hemmaplan har Pernilla sedan en tid tillbaka köpt en tomt på Lidingö. Denna håller hon på att renovera för fullt och förhoppningsvis är renoveringen klar lagom till att sommaren är slut.

Pernillas påkostade lyxhus på Lidingö – bygger nytt

Men det är inte alltid lätt att renovera eller att bygga något från grunden. I ett avsnitt av Wahlgrens värld var tv-profilen mycket bekymrad, vilket hon berättade för vännen Emilia Löf Karlsson, 38. Pernilla förklarade då att hon började bli orolig över alla sprängningar.

Och stressen har hon också berättat om.

– Drar jag i handbromsen nu och säger; ”Nä, nu räcker det”, då står jag med en tomt för en jävla massa miljoner och inget hus, säger Pernilla till Emilia när vännen frågar om hon känner sig stressad.

Nya bilder visar detaljerna i Pernilla Wahlgrens nya hus

För en tid sedan delade Pernilla med sig av ett bildspel på Instagram där följarna fick ta del av lyxiga detaljer. Hon visade upp nya golvplattor i sten och tjusiga tapeter med bland annat ananas och rosa palmer.

Nya lyxhuset på Lidingö ska ha känslan av ”boutique hotel” har hon tidigare berättat om.

Och en sak är säker. Vi kommer gå ”All in”! Villa Wahlgren - “Anything but ordinary!”, skrev Pernilla på sin Instagram och visade upp detaljerna från de nya inredningsplanerna.

Det färdiga resultatet får vi vänta lite till med att se – men nya bilder visar att det verkligen börjar närma sig! Här är bilderna på Pernilla Wahlgrens husfasad:

Husfasaden på Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö.
Foto: Henrik Isaksson/TT
Pernilla Wahlgrens nya hus på Lidingö.
Foto: Henrik Isaksson/TT
Pernilla Wahlgrens lyxhus på Lidingö.
Foto: Henrik Isaksson/TT

FOTO: Anders Wiklund/ TT, Henrik Isaksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN