LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens glädjebesked med Christian Bauer

23 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian verkar kärare än någonsin.
Nu avslöjar paret ett stort steg de tagit i förhållandet.
Känns smått overkligt”, skriver Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”Brand logo
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

Det har stormat en hel del kring Pernilla Wahlgrens, 54, husbygge på Lidingö och det har varit många turer fram och tillbaka. Men för bara några veckor sedan kom beskedet att huset nu står klart och att det var dags att börja möblera lyxvillan och drömmen om att fira jul i det nya huset levde.

Då kom nästa bakslag för familjen.

Familjen Wahlgren drabbad av olycka – bara dagar innan jul

Familjen Wahlgren har minst sagt haft några otursamma veckor bakom sig. Det började med att Christina Schollin, 84, nyligen föll handlöst ner för en marmortrappa i Spanien, vilket orsakade tre frakturer i ena ankeln. 84-åringen fick åka ambulanstransport hem till Sverige där hon under några dagar fick ligga inlagd på sjukhus, i väntan på operation.

Annons

Christina kommer sitta i rullstol en tid framöver och Pernillas hus är byggt på en backe utan hiss. Det innebär många branta trappsteg för att ta sig upp till huset för Christina. Vilket skulle innebära att skådespelerskan kanske inte skulle kunna ta sig upp till huset.

Bara dagar efter att mormor Christina brutit foten halkade Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 15, och bröt foten även han. Och bara fyra dagar innan julafton drabbades Pernilla av en otäck förkylning, som inte bara äventyrade Pernillas inflytt i nya huset och familjens julfirande men även den allra sista föreställningen av Pernilla Wahlgren har hybris.

– Vi brukar säga break a leg till varandra, men man kanske inte ska ta det bokstavligen, skämtade Pernilla i TV4:s Efter fem.

Olyckan vänder – Pernilla Wahlgrens glädjebesked med Christian Bauer

Men nu ser olyckan ut att vända, både vad gäller sjukdom och julfirande i det nya huset. Under dagen har Pernilla uppdaterat sina följare på Instagram om att hon äntligen flyttat in – och spenderat sin första natt i huset tillsammans med kärleken Christian.

Annons

"Då har vi FLYTTAT IN…!!!Min älskade stolta pappa var med oss på första take a way-middagen i huset FÖRSTA kvällen, när vi ÄNTLIGEN efter slutsamrådet med Lidingö kommun fick ok på att få flytta in!", inleder Pernilla sitt inlägg på Instagram.

"Och nu har vi sovit FÖRSTA NATTEN I NYA HUSET….! Känns smått overkligt.Det har varit en minst sagt spännande resa att bygga hus - själv från början, dessutom..! Sååå många beslut att ta , så mycket man ska ha koll på , och både positiva och negativa erfarenheter tar jag med mig av denna resa.", fortsätter hon.

Inte nog med det! Det verkar även som att Christina kommer kunna fira jul med familjen på Lidingö, Pernilla publicerade en bild på sin Instagram-story där hon bland annat skriver att hon och Christian haft fullt upp med att packa upp gästrummet och att det är redo för Hans och Christina att flytta in i på julafton.

Men glädjebeskeden tar inte slut där, nu bekräftar även Christian att han flyttar in i lyxvillan tillsammans med Pernilla och att paret nu tar steget och blir sambos. Han publicerar nämligen en bild på sin Instagram, som Pernilla sedan repostar, där han skriver:

"Lyckan är TOTAL, första natten i nya huset med min älskade SAMBO" följt av flera hjärtan.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blir sambos
Pernilla och Christian blir sambos. Foto: Instagram

Slutet gott, allting gott för familjen Wahlgren!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons