ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollins dystra besked – kan stoppas från allt

13 dec, 2022 
Christina Schollin
Christina Schollin var med om en otäck olycka för några veckor sedan och ligger nu på sjukhus i Sverige för att invänta en operation.
Men detta är något som kan bidra till att Christina missar julfirandet med resten av familjen.
Annons
Så långa är kändisarnaBrand logo
Så långa är kändisarna

Förra veckan föll Christina Schollin nedför en trappa hemma hos sitt och maken Hans Wahlgrens gemensamma hem i Nerja, Spanien. Skådespelerskan skadade sig så hårt att hon bröt foten. I ett Instagram-inlägg berättade hon om olyckan.

”Och -kära vänner- var rädda om er. !!! Var försiktiga när ni går på halkiga is-vägar eller när ni går i trappor! Så att det inte händer er - det som hände mig för 5 dagar sedan här i Spanien: Jag, som verkligen är sååå försiktig när jag går i trappor - snubblade i vår marmor trappa, föll och bröt foten!!!!.”.

Christina fick därefter åka direkt akut in till sjukhuset i Spanien med ambulans och förklarade hennes smärtor som ”fruktansvärda”. Under tiden har Hans fått hjälpa henne medan paret väntat på att få ambulanstransport hem till Sverige. Väl där Christina ska genomgå en operation, något som Svensk Dam tidigare rapporterat om.

Christina Schollin om operationen i Sverige

Nu har paret äntligen landat hemma på svensk mark. Det är i ett nytt Instagram-inlägg som Christina tackar alla som har hört av sig och beskriver hur läget är just nu med hennes skada.

Annons

”Nu är vi på väg hem till Sverige Hans och jag. Ambulans-transport från Nerja till Malaga - byte till rullstol - där jag träffade vännerna Susanne och Per som skulle med samma flyg. ”

Hon berättar även att hon fick disponera tre stolar så att hon kunde ha foten i högläge. Samt att en sjukvårdare var med och kollade blodtryck och syresättning.

” Mellanlandat i Köpenhamn och skall nu flyga till Arlanda och sjuktransport till Södersjukhuset. Åh så skönt att få komma hem till Sverige och få läkarvård där !!!!!!Var rädda om er - alla fina följare”

Pernilla och Hans Wahlgen bryter tystnaden om operationen

Även Christinas dotter Pernilla Wahlgren verkar tycka att det är skönt att ha sin mamma hemma på svensk mark. I en story på Instagram kan vi se Pernilla och Hans Wahlgren dricka lite vin och prata om Christina.

– Nu mår jag bra, jag vet att Christina får sova ordentligt på sjukhuset. Imorgon ska vi upp och träffa henne, säger Hans.

Annons

– Vi tänker på dig lilla mamma puss puss, säger Pernilla.

Christina Schollin kan missa julfirandet med familjen

Denna brutna fot kom olägligt till julafton eftersom planen är att hela familjen ska fira hemma hos Pernilla i hennes färdiga lyxvilla på Lidingö. Christina kommer sitta i rullstol en lång tid framöver och Pernillas hus är byggt på en backe utan hiss.

Det innebär många branta trappsteg för att ta sig upp till huset för Christina.

– På julafton planerar Pernilla att vi ska vara tillsammans i hennes nya hus på Lidingö eftersom det eventuellt är klart då. Men jag vet inte om jag kan vara med. Det är 48 trappsteg dit eftersom hon har byggt huset på en höjd och det finns ingen hiss. Så det kanske jag får avstå från, säger hon till Aftonbladet.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren och Christina Schollin för en kommentar.

FOTO: TT, YOUTUBE

Annons