BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christina Schollin akut till sjukhus: ”Fruktansvärda smärtor”

11 dec, 2022 
Christina Schollin
Christina Schollin har handlöst ramlat och skadat sig illa.
Efter flera dagar på sjukhus väntar hon nu på operation.
”Kan inte förflytta mig”, skriver skådespelerskan på Instagram.
Annons
Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Christina Schollin tillbringar stora delar av sin tid i Nerja i Spanien, då hon och maken Hans Wahlgren har hus där nere sedan sedan 22 år tillbaka .

Men för några dagar sedan var olyckan framme för skådespelerskan.

Christina Schollin föll handlöst i trappa: ”Bröt foten”

För några dagar sedan föll Schollin i en trappa och bröt foten. På andra bilden i bildspelet ser vi när Christina befinner sig på sjukhuset.

”Och -kära vänner- var rädda om er. !!! Var försiktiga när ni går på halkiga is-vägar eller när ni går i trappor! Så att det inte händer er - det som hände mig för 5 dagar sedan här i Spanien: Jag, som verkligen är sååå försiktig när jag går i trappor - snubblade i vår marmor trappa, föll och bröt foten!!!!.”, skriver Christina Schollin.

Annons

Fick åka akut till sjukhus i ambulans: ”Fruktansvärda smärtor”

Hon fick därefter åka akut in till sjukhuset med ambulans och beskriver att hon hade ”fruktansvärda smärtor”. Hon får hjälp av maken Hans då hon inte kan förflytta sig och inväntar nu svar om när hon får åka hem till Sverige för operation.

”Blev liggande med fruktansvärda smärtor i en halvtimme innan ambulans kom och körde mig till sjukhus i Veles Malaga. Röntgades och gipsades och fick ligga kvar. Är nu hemma i huset och kan inte förflytta mig (Hans är fantastisk och hjälper mig med Allt) eller göra någonting annat än att ligga med benet högt - äta smärtstillande och invänta besked om meddelande från SOS International när jag kan få ett flyg hem för att opereras på sjukhus i Sverige.”

Christina är beredd på att hon kommer behöva sitta i rullstol ett tag men tror hon kommer klara sig bra tack vare stödet från familj och vänner.

”Tre frakturer i ankeln måste justeras och jag får förbereda mig på en lång konvalescens med rullstol! Det måste gå och med hjälp av familj och kära vänner som stöttar mig så fantastiskt kommer jag säkert att klara denna min nya utmaning i livet på bästa sätt.”

Hänt har sökt Christina Schollin.

FOTO: TV4 / TT

Annons