ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christina Schollins första ord från sjukhussängen – efter olyckan

15 dec, 2022 
Christina Schollin
Christina Schollin har ramlat i en trappa och skadat sig rejält.
Nu delar hon med sig av en uppdatering till Hänt direkt ifrån sjukhussängen.
Annons
Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Christina hade halkat i en marmortrappa, en händelse som kom att sluta otäckt.

”Blev liggande med fruktansvärda smärtor i en halvtimme innan ambulans kom och körde mig till sjukhus i Veles Malaga”, skrev Christina när hon avslöjade vad som hade hänt.

Flögs hem med ambulanstransport från Spanien

Hela tre frakturer upptäcktes i ankeln. Härom dagen flögs Christina hem till Sverige med ambulanstransport. På Instagram berättar hon om känslorna över resan.

”Äntligen landat på Arlanda efter en lång dags resa. Trött - men lycklig över att allt gått så bra! Fantastisk logistik med hjälp av SOS International (sån tur att jag skaffat en bra försäkring!), ambulansfärd från Nerja till Malaga. Rullstol på flygplatsen , ny mindre i flyget, 3 säten, då jag kunde lägga upp benet i högläge, mellanlandning i Köpenhamn- samma procedur med rullstolar av och på nästa flyg: Köpenhamn-Arlanda. Ambulans på bår från Arlanda till Södersjukhuset. Inskriven och undersökt. Skall opereras när svullnaden gått ner!!!Väntanstider är längtanstider!”

Annons

Sedan dess har Christina legat på sjukhus och när Hänt når henne delar hon med sig av en uppdatering.

”Ingen opperation ännu, väntar”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Pernilla Wahlgren och Niclas Wahlgrens ord till sin mamma

Trots smärtor och elände håller Christina sitt muntra humör uppe. I en ny publicering på Instagram delar hon med sig av en bild på den lindade foten som hon pyntat med glitter.

”Grym styling”, skriver Christinas son Niclas Wahlgren.

Även Christinas dotter Pernilla Wahlgren har lämnat en hälsning till sin mamma.

”Hahaha du är bäst älskade mamma!!!!”, skriver hon.

FOTO: Instagram/TT

Annons