LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjens starka reaktion efter Christian Bauers lyxköp till Pernilla

16 sep, 2023 
Frida Eklöf
Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Christian Bauer
Kärleken blommar mellan Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer.
Men Christian lyxgåva till Pernilla väckte starka reaktioner hos familjemedlemmarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du villBrand logo
Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du vill

Det var i julas som Christian Bauer, 57, gick ner på knä och friade till Pernilla Wahlgren, 55. Några månader senare får vi nu bevittna hur frieriet gick till i Wahlgrens värld.

I avsnittet där Christian ska fria syns han samlat tre av Pernillas fyra barn för en skidsemester. Det är under en middag i en fjällstuga som det har blivit dags att göra den storslagna kärleksgesten.

Familjens starka reaktioner efter Christian Bauers lyxgåva till Pernilla

Ringen som Christina förlovar till Pernilla med väckte starka reaktioner bland barnen Bianca Ingrosso, 28, och Benjamin Ingrosso, 26, som var med under frieriet.

Christian hade fått förlovningsringarna specialgjorda av en god vän – hela processen fick vi dessutom se i den förra säsongen av Wahlgrens värld.

– Det här var så jävla häftigt, jag kom hit med förväntningar och de blev bara ännu bättre. Det var tårar i ögonen, känslan att han hade ritat på papper först, och så tar han fram en ring som det då är graverat på!, sa Christian då.

Annons

Ringen som Christian friar med har nämligen en ingraverad ananas, något som väckte minst sagt starka reaktioner. Det är efter Christians friande som tittarna får följa med Pernilla, Bianca och Benjamin in i ett av hotellrummen där de diskuterar kvällen.

– Men du, ananas, säger Bianca till Pernilla.

– Alltså han har gått till en guldsmed och sen låtit göra en ananasring. Jag kan ju inte bli annat än lite fnissig, säger Pernilla i synk.

Pernilla kännetecknas allt som oftast med ananas då det har kommit att bli hennes signum, men när sanningen väl ska fram är det inte hennes favorit.

– Det är ju också kul för du hatar ju faktiskt ananas, säger Bianca.

– Nej, inte på ringar och smycken och så, det är min grej. Det är en förlovningsring, då tar man det chill och jag har sagt det, jag är ingen sån som vill ha värsta diamanten eller någonting, svarar Pernilla och scenen slutar med att hon och Bianca ligger på golvet och skrattar.

Pernilla Wahlgrens missnöje med förlovningsringen

Annons

– Jag är väldigt lycklig och glad, tacksam och allting men det finns en sak som jag inte kan låta bli att ta upp med Christian. Det är att varför kollade han inte av med mina vänner innan han beställde en ring i vitguld?, säger Pernilla i en synk i senaste avsnitten av Wahlgrens värld.

Vilket även är något som Pernilla påpekar redan morgonen efter frieriet:

– Jag tyckte bara att ihop med mina andra ringar, tyckte jag bara det hade varit finare med guld. Tydligen hade guldsmeden som var hans kompis sagt att det här är det senaste, säger Pernilla i avsnittet och fortsätter:

– Det är inte han som ska bestämma. Så nu tycker jag att det skär sig, säger Pernilla.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons