pernilla wahlgren

Därför byter Pernilla Wahlgren ut Christian Bauers förlovningsring

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

När Christian Bauer skulle fria till Pernilla Wahlgren valde han med omsorg ut en ring som var alldeles perfekt, den hade till och med en ingraverad ananas.
Men nu visar det sig att Pernilla har gjort om ringen...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen
0:54

Efter reklamen: Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

(0:54)

Slå på ljud

Det har gått drygt två år sedan Pernilla Wahlgren, 55, träffade sin själsfrände Christian Bauer, 57. Paret träffades genom den gemensamma vännen Fanny och till en början var Pernilla skeptisk till att gå på en dejt, men till slut trotsade hon sin rädsla och gick på en dejt.

Och resten är historia! Idag är Pernilla och Christian både sambos och förlovade. Christian friade till Pernilla i vintras när de var på en härlig semester i Sälen.

Christian Bauer i tårar – visar upp förlovningsringen

Ringarna hade han fått specialgjorda av en god vän – hela processen fick vi dessutom se i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld.

– Det här var så jävla häftigt, jag kom hit med förväntningar och de blev bara ännu bättre. Det var tårar i ögonen, känslan att han hade ritat på papper först, och så tar han fram en ring som det då är graverat på! Inte bara med en ananas utan alla fyra ananaser som han har på papper, säger han och tillägger:

– Oj, oj, oj vad snyggt!

Men något som de flesta kanske inte visste är att Pernilla har gjort om ringen. Förlovningsringen som hon fick av Christian var nämligen i vitguld och Pernilla är mer för guld.

”Mats var dock gullig och gjorde om den till rödguld senare, eftersom det är mer jag...!”, förklarar Pernilla i en story på Instagram.

PERNILLA WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM

Därför har Pernilla gjort om förlovningsringen

Pernilla har tidigare berättat om detta i sin podd. Anledningen beror på att Pernilla tycker att rödguld klär henne bättre.

– Jag tycker att ananasen kom fram på ett bättre sätt också och jag ville inte lägga upp bild på ringen förens jag hade bytt den från vitguld till rödguld, det är så mycket jag, sa hon då i podden och fortsatte:

– Jag har blivit ett med min ananasring, jag älskar den, tack Christian.

FOTO: Discovery+, Hans Shimoda/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN