LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens dispyt med svärsonen Phillipe Cohen

04 nov, 2021 
PHILLIPE COHEN, PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren och Phillipe Cohen har en sak gemensamt, nämligen att båda gillar att laga mat.
Men nu tycker de olika, vilket leder till en riktigt upprörd Pernilla.
– Jag tycker inte om honom längre, säger hon i Wahlgrens värld.
Annons
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”Brand logo
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest folkkära kändisar. Pernilla har stått i rampljuset sedan hon var 17 år och nu på senare år har hon bjudit på sig själv rejält. I den egna serien Wahlgrens värld får följarna nämligen ta del av allt möjligt som försegår i hennes liv.

Den här säsongen, den tionde säsongen närmare bestämt, har i princip präglats av två saker. Att Pernilla börjat dejta pojkvännen Christian Bauer, 55, och hennes stora kärlek för ett italienskt örtsalt.

Pernilla och Christian är nu ett par och kärleken fullkomligt sprudlar mellan paret. De träffades via gemensamma vännen Fanny Lagerwall, som även brukar sminka Pernilla. Till en början var Pernilla klart skeptisk till att börja dejta, men nu med facit i hand blev det alltså en succé!

Den tionde säsongen av Wahlgrens värld är händelserik

I den här säsongen får man också se Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 26, som går från att vara singel till att bli ihop med pojkvännen Phillipe Cohen, 27, igen!

Annons

Bianca och Phillipe har varit tillsammans sedan Bianca var 19 år. Under årens lopp har de dock gjort slut sju gånger. Men nu verkar det som att kärleken sprudlar mellan dem och i sommar flyttar de in i en 300 kvadratmeter stor våning på Östermalm.

– Det är här jag liksom kan skaffa barn och uppfostra dem i, alltså det är här jag vill bo i typ 20 år framöver, förklarade Bianca kort efter affären gått igenom.

I den här säsongen av Wahlgrens värld fick tittarna ganska tidigt bli varse om Pernillas stora kärlek för ett italienskt örtsalt. Man fick då se när Pernilla skulle hämta upp sitt kära salt, som hon beställt hela vägen från Italien. En liten detalj var bara att hon råkade beställa så mycket att hon hade tillräckligt för 40 år framåt.

WAHLGRENS VÄRLD
Pernilla råkade köpa salt för 40 år framåt.

Pernilla Wahlgrens oväntade dispyt med Phillipe Cohen

Den stora överkonsumtionen ledde till att Pernilla gav bort några saltburkar lite här och var. Bland annat till Bianca som nu slängt saltet på grund av att Phillipe inte tycker om det.

Annons

Att Phillipe inte gillar Pernillas älsklings-salt gör henne riktigt ledsen. Speciellt när hon behövde det som mest. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld skulle Pernilla nämligen göra en sallad och toppa med lite av det härliga saltet.

– Eh, var är mitt salt?, frågar hon Bianca.

– Det är slängt! Gone! Never coming back, svarar Bianca.

– Du skämtar?! Varför har du slängt mitt salt?, utbrister Pernilla.

– För att Phillipe tycker att det är det äckligaste saltet som finns, förklarar Bianca.

– Åh vad töntigt! Det är ju det godaste saltet som finns! Ska jag ha vanligt flingsalt? Usch, säger Pernilla.

Pernilla blir så irriterad att hon ringer upp Phillipe och ställer honom mot väggen. Han blir då tvungen att erkänna att hennes salt tyvärr inte riktigt är något han gärna använder sig av.

– Jag tycker inte om honom längre, säger Pernilla och hytter med fingret mot telefonen.

FOTO: YOUTUBE, DISCOVERY+

Annons