Sachia Maries fick veta om makens otrohet dagen innan hans begravning

Sachia Marie

Sachia Maries pojkvän dog.
En dag innan begravningen fick hon veta att han varit otrogen.
– Ska jag vara ärlig så var det helt förkrossande, säger hon.
32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid
Slå på ljud

Vissa försöker ta med sig sina hemligheter ned i graven. Vissa lyckas, andra inte. Sachia Maries pojkvän var nära, men en dag innan han skulle jordfästas avslöjades en hemlighet som lämnade den redan sörjande änkan i ännu mer sorg.

Det visade sig nämligen att han hade vänstrat i alla möjliga riktningar och lyckats hemlighålla en romans med fem andra kvinnor. Sachia Marie kunde inte göra annat än att dela med sig av händelsen på TikTok.

– Jag hittade en telefon i hans bil. Det fanns flera mobiler, men jag valde ut en som jag laddade. Den dagen, dagen innan hans begravning, öppnade jag telefonen och såg flera meddelanden mellan honom och en annan kvinna som han nyligen varit på dejt med och träffat i ett par månader, säger hon i klippet, enligt The Sun.

Begravningskistor

Sachia Marie skulle begrava sin pojkvän. Dagen innan fick hon reda på att han varit otrogen med fem kvinnor. Det säger hon på TikTok.

Patrik Österberg/TT

Pojkvännens mystiska död – polisens drag

Meddelandena var ett år gamla. Sachia Marie hade inte haft en aning om döde pojkvännens affärer. Hon hade aldrig ens misstänkt något.

Men det slutade inte där. Sachia Marie upptäckte att det fanns fyra andra kvinnor.

– Ingen av kvinnorna jag pratade med visste om mig. Jag skyller inte på dem, jag skyller på honom.

Sachie Marie

Sachie Marie gick på begravningen men kände sig djupt sårad. ”Det var med blandade känslor”, säger hon.

TikTok

Saschias beslut: ”Blandade känslor”

Saschia Marie tvekade: skulle hon gå på begravningen eller inte? Hon lät det fruktansvärda sveket sjunka in, sen bestämde hon sig för att gå i vilket fall som helst.

– Det var med blandade känslor. Jag var ledsen men kände mig också väldigt sårad.

– Ska jag vara ärlig så var det helt förkrossande, men idag mår jag okej och försöker gå vidare i livet. Jag vägrar att låta hans handlingar påverka mitt liv.

Stöttas av följarna: ”Skulle vält kistan”

Klippen har setts av nästan tre miljoner personer. Kommentarsfältet är fyllt av människor som älskar Sachia Marie all lycka och tycker att det pojkvännen gjort är oförlåtligt. Vissa kommer även med helt orimliga krav.

”Jag skulle ha avbokat hans begravning. Han kan gott anordna den själv i så fall”, skriver en person.

”Wow, jag är så ledsen för din förlust men jag hade ALDRIG kunnat känna någon kärlek i det ögonblicket. Jag skulle vält på kistan och hoppat på honom. Men jag är fortfarande ledsen för din förlust", skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: 73-åriga mamman födde tvillingarna – då dog hennes make

LÄS OCKSÅ: Mormorn i ekonomisk knipa: ”Är rädd att förlora vårdnaden”

Foto: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN