Pernilla Wahlgrens chock efter missen med sonen Theo

Pernilla Wahlgren och sonen Theo
I säsongpremiären av Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay uppstår stor förvirring när Pernilla Wahlgren får ett oväntat besked från sonen Theo.
– Det hade jag ingen aning om, säger artisten.
Annons

Ikväll är det dags för en ny säsong av succéserien Wahlgrens värld på på Kanal 5 och Dplay. I denna får Kanal 5-tittarna följa bland andra Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, i deras vardag i Stockholm.

Annons

Pernillas söner, Benjamin Ingrosso, 22, Oliver Ingrosso, 30, och Theodor Wahlgren, 12, syns inte lika mycket i programmet. När Pernilla Wahlgren gästade TV4:s Hellenius hörna i höstas avslöjade hon varför Theo inte längre vill vara en del av Wahlgrens värld.

Annons

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer, sa Pernilla och fortsatte:

– I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där.

Missen med sonen Theodor Wahlgren

Men trots detta dyker ändå Theo Wahlgren upp i serien med jämna mellanrum, detta då han fortfarande bor tillsammans med mamman i villan på Lidingö.

Kvällens avsnitt inleds med en konversation mellan Theo och en minst sagt förvirrad Pernilla Wahlgren.

– Börjar du skolan imorgon?, frågar Pernilla, varpå Theo svarar:

– Jag har redan börjat. Jag kom hem från skolan nu. Det är därför jag har alla grejer.

Pernilla tror till en början att sonen skämtar men inser snart att hon har tagit fel på dagarna och helt enkelt missat när Theos sommarlov var slut.

– Jaha. Det hade jag ingen aning om. Jag tror att jag visste typ när han skulle börja skolan men jag har inte tänkt på vilket datum det är. Så det var ju tur att han var hos sin pappa.

Pernilla om relationen med Theos pappa

Theo Wahlgren har Pernilla ihop med ex-pojkvännen Joachim Lennholm. Paret gick skilda vägar när sonen var sex år gammal. I en intervju med Expressen berättade Pernilla Wahlgren om sin relation med Joachim samt Emilio Ingrosso, 54, som hon har Bianca, Benjamin och Oliver tillsammans med.

Annons

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, sa hon till tidningen.

Wahlgrens värld sänds på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Dplay

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…