Pernilla Wahlgren om sonen Theos krav: ”Vill inte”

Pernilla Wahlgren om sonen Theo Wahlgren
Theo Wahlgren har synts i Wahlgrens värld på Kanal 5 titt som tätt under åren.
Nu kan det dock bli ändring på det.
– Han vill inte bli igenkänd, säger hans mamma Pernilla Wahlgren.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, började sin karriär som artist, men har de senaste åren blivit allt mer känd som tv-profil och bloggerska. Familjens realityserie Wahlgrens värld, som sänds på Kanal 5 och Dplay, har precis avslutat sin sjätte säsong och tv-programmet har blivit omåttligt populärt hos Kanal 5-tittarna.

Annons

En av anledningarna till att det har blivit så populärt är att många uppskattar deras ärlighet. Kamerorna följer med familjen genom både glädje och sorg, och  det finns ingenting som tittarna inte får se. Detta har gett programmet flera nomineringar och vinster genom åren. Förra året kammade de hem två kristaller i kategorierna ”Årets program” och ”Årets tv-personlighet”.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo Wahlgren

Serien har mest fokus på Pernilla och dottern Bianca Ingrosso, 24, men även Pernillas föräldrar Hans Wahlgren, 82, och Christina Schollin, 81, syns en hel del. Sönerna Benjamin Ingrosso, 22, och Oliver Ingrosso, 29, flimrar även de förbi ibland. Pernillas yngsta son Theodor ”Theo” Wahlgren, 12, har tidigare synts en hel del, men när Pernilla Wahlgren gästar TV4:s program Hellenius hörna berättar hon att det nu verkar bli ändring på det.

Annons

Programledaren David Hellenius, 45, frågar sångerskan om hon någon gång känner sig privat.

– Den biten när jag är fotbollsmorsa, då känner jag mig väldigt privat. Då är det fullt fokus på min son och hans sport, svarar Pernilla Wahlgren.

Dessutom har sonen bestämt sagt nej till att den delen ska vara offentligt eller hamna på tv.

Annons

– Han vill ju inte att jag ska ha med mig kamerateam och sådana grejer, avslöjar Pernilla Wahlgren.

Theo Wahlgren vill inte bli igenkänd

Hon berättar att när de började filma Wahlgrens värld för tre år sedan så var Theo inte alls lika brydd över att ha ett kamerateam hängandes över axeln.

– Men nu… Man märker. I den här ålder då vill man inte att det ska vara lika mycket fokus och han vill inte bli igenkänd och så där, säger Pernilla Wahlgren.

Annons

Theo är Pernillas yngsta barn av fyra. Hans pappa är Joachim Lennholm, men han och Pernilla gick skilda vägar efter sex år tillsammans när Theo var ett år gammal.

Hellenius hörna sänds söndagar klockan 20.30 på TV4, TV4 Play och C More.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…