LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens brutala miss på dejten: "Men gud”

16 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Pernilla Wahlgrens senaste dejt gick inte riktigt som planerat. Nu avslöjar sångerskan sitt stora misstag. – Men herregud, säger hon.
Annons

Det var i slutet av 2008 som Pernilla Wahlgren, 49, separerade från sin senaste sambo Joachim Lennholm, 43. Sedan dess har artisten varit singel och har flera gånger berättat att hon fortfarande hoppas på att hitta den stora kärleken.

I tv-programmet Wahlgrens värld avslöjade hennes dotter Bianca Ingrosso, 22, nyligen att det inte bara är kärlek det varit brist på i Pernillas liv de senaste åren, hon har inte heller varit speciellt sexuellt aktiv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vet att mamma inte har haft sex på typ åtta år, sa Bianca tidigare i programmet.

I kvällens avsnitt försöker Bianca därför råda bot på mammans kärleksproblem och fixar en blind date åt henne. Pernilla ska få fika med en norrländsk man som dottern hittat på en dejtingsida på nätet.

Men dejten går inte riktigt som Bianca hoppats på. Det blir fort stelt och tyst mellan Pernilla Wahlgren och den nya killen och när de ska säga hej då, erkänner sångerskan att hon faktiskt inte ens minns vad han heter.

Annons

– Men gud, jag vet inte ens vad du heter kom jag på? Hasse? Lasse? säger hon generat i programmet.

Efter den brutala missen tackar Pernilla Wahlgren för sig och meddelar sedan att det nog inte blir någon andra dejt med Lasse. 

– Vi kommer inte att ses igen. Men Lasse var en trevlig kille, så han kommer säkert träffa en annan trevlig tjej. Vi var inte gjorda för varandra och jag tror ingen av oss är ledsen för det, säger hon i programmet.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5 och Dplay.

Foto: Kanal 5

Annons