Pernilla Wahlgrens kärlekskris – kritiseras av vännerna för sitt val

Pernilla Wahlgren är singel och sökande. Men samtidigt vägrar artisten att leta efter kärleken både på krogen och på nätet. – Mitt liv är ganska ospännande, säger hon till Expressen söndag.

Pernilla Wahlgren49, är på en bra plats i livet med sin podcast ”Wahlgren och Wistam”, sitt tv-program ”Wahlgrens värld” och med barnen Oliver, 27, Bianca, 22, Benjamin, 19, och Theo, 10.

Samtidigt lever hon ensam och hoppas fortfarande på att hitta den stora kärleken. Men det är inte lätt. Pernilla vägrar nämligen att ägna sig åt både nätdejting eller krograggande.

– Självklart vill jag träffa någon och jag fattar att det inte händer av sig själv. Jag borde lägga ner mer engagemang, men jag är väldigt skeptisk till dejitngappar. Det känns utlämnande. Jag får en del inviter på Facebook och det är ingen av dem som jag någonsin känner är Mr Right, säger hon till Expressen Söndag.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Pernilla berättar också att vännen  Sofia Wistam, 50, försökt pusha henne att gå ut och flirta med män, men helt utan framgång.

– Mitt liv är ganska ospännande. Jag är lite för mycket hemmakatt för mitt eget bästa. Sofia tycker att jag är den tråkigaste singeln. Hon älskar att festa och förstår inte varför jag bara går på tjejmiddagar, säger Pernilla Wahlgren i intervjun och fortsätter:

– Jag är inte där i livet just nu att jag vill gå ut. Jag jobbar så himla mycket, reser och far och flänger. Det sista jag vill är att fixa i ordning mig och gå ut på krogen när jag är ledig,

Foto: IBL

SENASTE NYTT!