Pernilla Wahlgren om Christian Bauers tårar efter långa frånvaron

Sedan Pernilla Wahlgren styrde kosan ner mot Spanien för semester så har många uppmärksammat Christian Bauers frånvaro. Nu berättar hon verkliga orsaken till att de inte setts på tre veckor. Och avslöjar allt om tårarna när de återförenades igen.
Slå på ljud

Det var månader sen nu som Bianca Ingrosso avslöjade att hennes mamma Pernilla Wahlgren äntligen träffat kärleken. Sedan dess har det sprudlat om sångerskan som inte kunnat hålla tillbaka sina känslor. Varken i sin podd Wahlgren & Wistam eller på sina sociala medier.

Pernilla Wahlgrens tystnad under Christian Bauers frånvaro

Till en början var hon väldigt noga med att hålla kärleken Christian Bauer privat. Men sedan början av sommaren har hon delat med sig av både bilder och detaljer. Och nu är han en stor del av innehållet på hennes kanaler. Därför var det många som reagerade när Pernilla flög ner till sitt hus i Spanien ensam och var ifrån kärleken i flera veckor.

Både på hennes sociala medier och i podcasten var det tystnad kring kärleken helt plötsligt. Och när hennes podd-kollega Sofia Wistam ställde frågan om Christian hälsat på henne i Spanien fick hon ett kort svar:

– Eh nej, nej det har han inte, sa Pernilla och bytte samtalsämne.

Men nu är ordningen återställd och den som var orolig för att ett eventuellt uppbrott skulle ha skett så är det bar att andas ut. I det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam så berättar hon att han äntligen kommit ner till henne i Spanien efter tre veckor isär. Och avslöjar verkliga orsaken till att de inte tillbringat tid tillsammans.

– Christian har semestrat med sina barn, han har två döttrar och han har haft egentid med dem. Och jag har ju varit här och haft egentid med Theo och sen kom Jennifer så hade vi våra dagar och sen kom Christian, berättar Pernilla.

Christian Bauers tårar efter återföreningen med Pernilla Wahlgren

Sofia undrar hur känslorna var när Pernilla stod på flygplatsen och väntade på Christian.

– Jag hade fjärilar i magen och han skrev det också ”Shit jag är 55 bast och har fjärilar i magen” när han satt på planet och hade landat precis, berättar hon.

Att invänta en man på flygplatsen på det här sättet var någonting nytt för tv-profilen och återföreningen var minst sagt laddad. Christian bröt ut i tårar och Pernilla beskriver det hela som en kärleksscen ur en film.

– Han var så fin och tårarna rann på honom så kramade jag honom. Så sjukt att jag träffar nån på en flygplats och vi står och kysser varandra jättelänge det är sånt här som jag bara har sett på film, säger Pernilla.

Paret är alltså mer kära än någonsin och nu är de äntligen tillsammans efter så lång tid ifrån varandra.

– Det är så mysigt att vara nykär, jag orkar inte det är så härligt. Jag stör mig inte på någonting han är världens bästa, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Tilde och Thomas lycka bakom kulisserna

LÄS OCKSÅ: WOW! Sanna visar upp stora glädjen med Joakim

SENASTE NYTT!