LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys kärlekslycka bakom kulisserna med kärleken Thomas

20 jul, 2021 
AvMikael Einarsson
Tilde de Paula Eby intervjuade maken Thomas under direktsändning.
Men tittarna snuvades på parets stora kärlekslycka i kulisserna.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Tilde de Paula Eby, 48, har synts i tv-rutan i över 20 år och är en av Sveriges främsta och mest populära programledare. För två år sedan meddelade hon att hon slutar som programledare för Nyhetsmorgon, för att i stället hoppa på nysatsningen Efter fem.

Tillsammans med Axel Pileby, 34, Maximilian Artel, 30, och Henrik Alsterdal, 41, har kvartetten gjort stor succé. Nu har det populära aktualitetsprogrammet sommaruppehåll men är tillbaka i augusti igen.

Ingen semester för Tilde i sommar

Men någon semester för Tilde de Paula Ebys del blir det inte tal om den här sommaren. Just nu är hon nämligen högaktuell med den egna talkshowen ”Tilde”, som sänds på TV4 på fredagskvällarna nu under sommaren.

På grund av allt jobb finns det ingen tid för semester – vare sig med barnen eller maken, Thomas de Paula Eby, 40.

Men i fredagens avsnitt av Tilde fick dock programledaren och musikern från Hoffmaestro lite tid för varandra – dock under arbetstid.

Annons

I slutskedet utav talkshowen framförde artisten Daniela Rathana låten ”Havanna” med sitt band, och med i bandet var maken Thomas.

Kärleksmys bakom kulisserna

Under sändningen fick tittarna se sig hur makarna förhöll sig professionella till varandra, men bakom kulisserna kunde paret dock vara lite mer kärleksfulla.

I en bild som Tilde publicerat på sin Instagram ser man henne böja sig fram för att kyssa sin man.

Flera kändisar har kommenterat med hjärt-emojisar, medan influencern, Daniel Paris, skrev följande:

"Ni två är verkligen goals", följt av två emojis.

Tilde och Thomas de Paula Eby har varit tillsammans i tolv år och gifta sedan 2012. Tillsammans har makarna sonen, Illyah, 8. Tilde har ytterligare tre barn från tidigare relationer.

FOTO: TT

Annons