AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren vägrar byta efternamn – nya beslutet efter bröllopet

19 dec, 2023 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är numera gifta!
Men något namnbyte verkar det dock inte vara tal om – längre...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Det har redan gått tre veckor sedan Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 57, sa ja till varandra inför den närmsta kretsen i Lidingö kyrka. Bröllopet gick av stapeln i största hemlighet och inte ens några av de närmsta vännerna hade en aning.

Det var en gnistrande vit decemberdag och Pernilla var helt bedårande i sin fina bröllopsklänning. Men att det blev ett bröllop i Sverige kom som en chock för många. In i det sista gick Pernilla nämligen emot allt hon tidigare sagt om bröllopet.

Först och främst skulle det inte bli ett kyrkligt bröllop, det skulle dessutom ske utomlands och det skulle vara stort pådrag med många gäster. Så blev det inte.

Pernilla Wahlgrens hint om namnbytet

Efter ceremonin bar det hem till Pernilla och Christian för bröllopsmiddag som stod uppdukad i Villa Wahlgren. I efterhand har Pernilla berättat att det var dottern Bianca Ingrosso, 28, som varit en riktig klippa i det hela.

Annons

”Vi ville ha en liten, intim bröllopsmiddag hemma i huset med bara våran närmsta familj. Jag berättade det för Bianca, och på bara 2 veckor styrde hon upp det vackraste och mest otroliga bröllop vi någonsin hade kunnat önska oss…!”, skrev Pernilla på Instagram.

Något som hör till bröllop är ju ofta att man brukar byta efternamn. Pernilla har tidigare berättat i sin podd Wahlgren & Wistam att det troligtvis kommer ske.

– Än så länge heter jag bara Wahlgren. Det kan bli så att jag lägger till Bauer, alltså att det blir mitt lagliga efternamn. Men vi kommer inte döpa om serien till Bauers värld eller att jag skulle kalla mig för Pernilla Bauer, sa Pernilla i podden och konstaterade:

– I så fall blir det Pernilla Wahlgren Bauer.

Pernilla Wahlgrens nya besked om efternamnet

Men nu verkar det som att Pernilla tänkt om helt på den fronten. Nu är hon väldigt säker på sin sak. När Hänt träffar henne och Christian på premiären av långfilmen Ett sista race berättar hon hur det ligger till.

Pernilla Wahlgren Bauer, eller?

– Nej!

Kommer kanske bli?

– Det tror jag inte.

Christian, kommer du byta till Wahlgren?

– Aldrig, säger Pernilla och Christian skakar instämmande på huvudet.

FOTO: Discovery+, Instagram

Annons