LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om namnbytet – efter giftermålet med Christian Bauer

10 dec, 2023 
pernilla och christian
Pernilla Bauer eller Christian Wahlgren?
Ja, vilket efternamn tar egentligen det nygifta paret? Här är svaret!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

I onsdags gick Pernilla Wahlgren ut med nyheten att hon och hennes älskade Christian Bauer gift sig i smyg. Bröllopet hölls under lördagen den 2 december i Lidingö kyrka. Det var en liten och intim vigsel med endast den närmsta familjen som gäster.

Pernilla berättade häromdagen att de hela blev impulsivt och att de planerade hela bröllopet på drygt 2 veckor. Eller ja, snarare dottern Bianca.

”Vi ville ha en liten, intim bröllopsmiddag hemma i huset med bara våran närmsta familj. Jag berättade det för Bianca, och på bara 2 veckor styrde hon upp det vackraste och mest otroliga bröllop vi någonsin hade kunnat önska oss…!”, skriver Pernilla på Instagram.

Annons
pernilla wahlgren efternamn
Paret sa JA! till varandra förra helgen.

Pernilla Wahlgren om att byta namn – efter bröllopet med Christian Bauer

Så, hur blir det med namnet nu efter att paret gift sig? När Pernilla under söndagen skrev om sitt nya poddavsnitt på Instagram så skrev hon lite hintande:

”SÖNDAG OCH NYTT PODAVSNITT! Whiiiiii! Vad var det som hände förra helgen? Hur lyckades dom hålla bröllopet hemligt..?! Fru Wahlgren Bauer berättar allt! Det blir ett avsnitt fyllt av kärlek och nygift förälskelse”.

Ja, som ni ser kallar hon sig själv Wahlgren Bauer. I podden berättar hon mer om namnbytet, som dock inte är genomfört än. Hon säger att det inte är bestämt hur det blir, men att om det blir så blir det ett dubbelnamn.

Annons

– Än så länge heter jag bara Wahlgren. Det kan bli så att jag lägger till Bauer, alltså att det blir mitt lagliga efternamn. Men vi kommer inte döpa om serien till Bauers värld eller att jag skulle kalla mig för Pernilla Bauer.

– I så fall blir det Pernilla Wahlgren Bauer.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren.

Annons