LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrosso utskälld av flickvännen Zoe-Fay – kroppen har kollapsat

10 dec, 2023 
Linn Seipel
oliver ingrosso flickvän zoe
Oliver Ingrosso har nyss fått barn och har samtidigt mycket att stå i med karriären.
I en intervju med Expressen talar han ut om då han jobbade så pass mycket att flickvännen Zoe-Fay sa ifrån ordentligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Musikproducenten och krögaren Oliver Ingrosso, 33 fick i september fick sitt första barn tillsammans med Zoe-Fay Brown, 29. Lilla sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso, som snabbt kom att bli samtliga i klanen Wahlgren-Ingrossos lilla ögonsten.

Flickvännen Zoe-Fay Browns kritik mot Oliver Ingrosso

Som om inte pappalivet vore nog har Oliver många andra järn i elden. Han driver en egen restaurang, producerar musik och har nu också släppt en kokbok. I en intervju med Expressen berättar han om den intensiva perioden.

– Jag har fått lite skäll av min tjej att jag har tagit på mig lite för mycket. Hon förstår också att möjligheter föder mer möjligheter. Men hon har också sagt att jag framöver kanske ska vraka och välja lite bättre, säger han i tidningen och fortsätter:

Annons

– Men jag känner också att om jag inte hittar ett sätt att komma ifrån restaurangen lägger jag hellre ner verksamheten. Det här tar för mycket tid.

Oliver Ingrosso om alla projekt: ”Det blev lite mycket”

Det fullspäckade året fick tillslut Olivers kropp att säga ifrån.

– I somras gjorde jag 25 eller 30 spelningar, spelade in matvideor och gjorde kokboken, lagade all mat och en gravid flickvän, drev krogen. Det blev lite mycket där. Jag hade bara fem dagar ledigt under sommaren, säger Oliver i samma intervju, och fortsätter:

– Jag blev sjuk i slutet av juli och det tog mig till slutet av augusti innan jag blev frisk. Då fattade jag att kroppen inte riktigt hänger med.

Bianca Ingrosso om Oliver Ingrossos depressision

Oliver har tidigare varit öppen med att han lidit av psykisk ohälsa. Senast i systern Bianca Ingrossos talkshow Bianca.

– Men du har ju… Du får säga till om du inte vill prata om det här. Men för några år sedan så mådde du ju väldigt väldigt dåligt. Alltså du har ju varit väldigt deprimerad, sade Bianca i programmet tidigare i år, varpå Oliver flikade in direkt:

– Jag tror jag fattade hur dåligt jag kanske hade mått för några år sedan, men jag tror jag har gjort det väldigt länge, typ sedan barnsben kanske. Han fortsätter:

– Det har blivit bättre med åren och nu kan jag ju vara mer ärlig med det. Nu ligger det ju också lite bakom mig än vad det gjorde förut.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons