Pernilla Wahlgren om utmaningen med bygget av nya lyxvillan

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har just nu fullt upp med att bygga sitt nya drömhus.
Men det är inte alltid det är lätt.
Nu berättar hon om utmaningen med lyxbygget.

Den folkkära tv-profilen Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell med någonting nytt. Det senaste året har hon gjort succé i Wahlgrens värld, Masked Singer, Melodifestivalen och sitt egna matprogram Yes Chef, och som om det inte vore nog ska hon nu också bygga sitt drömhus.

Det var i förra säsongen av Wahlgrens värld som Pernilla avslöjade att hon har köpt en tomt inte så långt ifrån där hon bor just nu. Strax därefter var bygget i full gång och nu börjar det äntligen hända grejer på den berömda tomten.

Här är nya bilderna på Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla

När Pernilla Wahlgren köpte tomten så fanns det bara lite rester kvar av ett gammalt hus. Men Pernilla gillade läget och framför allt att det låg nära bästa vännen Emilia Karlsson, så hon sig bestämde sig för att slå till!

Tv-profilen vände sig sedan till arkitekten Heidi Mikalsen för att få hjälp med att rita det perfekta huset, och idag vet hon exakt hur det kommer att se ut.

Huset väntas stå klart sommaren 2022 och på Instagram har Pernilla delat med sig av bilder från det framtida huset:

Pernilla Wahlgren om utmaningen med bygget av nya huset

Men att bygga hus är inte alltid en dans på rosor, även fast resultatet oftast blir fint. På Instagram-kontot Villa-Wahlgren kan de som vill följa Pernillas lyxbygge, och i ett inlägg på kontot delar hon nu med sig av en stor utmaning med hela projektet.

”En dag i taget….Att köpa ett berg till tomt är inte den enklaste vägen att gå när man bygger hus…! Det är snarare en stor utmaning. Och vem gillar inte utmaningar…! Ring mig om ett år och säg om jag gjorde rätt eller fel…!”, skriver de.

I kommentarsfältet är det många som förklarar att de har gått igenom samma process och vet vad Pernilla Wahlgren pratar om.

”Är ju sååå läskigt när det ska sprängas och schacktas bort innan bygget kan ta fart. Så mycket tålamod och mild vinter behövs nog nu tyvärr... Men sen blir det superbra ska du se!”, skriver bland annat en följare.

”Vi gjorde likadant, många lass grus.. Men blev ett väldigt vackert hus där. Det blir ditt hus med!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck och Hanna Hedlund fortfarande gifta – inte skilt sig

LÄS OCKSÅ: Följarnas oro för Bianca Ingrosso efter festkvällen: ”Sök hjälp”

Senaste nytt