Pernilla Wahlgren om sin okända bror: "Ses inte så ofta"

Pernilla Wahlgren om sin okända bror: "Ses inte så ofta"

Hela familjen Wahlgren arbetar med underhållning – utom en. Nu berättar Pernilla Wahlgren om varför hon sällan träffar sin okände bror. – Det blir inte att man ses lika ofta, säger hon.

Familjen Wahlgren är en av Sveriges mest kända familjer, inte minst för sin egen realityshow “Wahlgrens värld“, där tittarna får följa främst Pernilla Wahlgren, 49, Bianca Ingrosso, 22,  Benjamin Ingrosso, 20, och Oliver Ingrosso, 27, men även  Christina Schollin, 79, Hans Wahlgren, 80, Niclas Wahlgren, 51, och Linus Wahlgren, 41. Till och med hunden Dino, 2, får stort utrymme i Kanal 5-serien.

Men en familjemedlem som inte syns speciellt mycket är Pernilla Wahlgrens mer okände bror Peter Wahlgren, 54. Han är den enda av syskonen som inte valt en karriär inom showbiz, utan har istället jobbat som valutahandlare i nästan 30 år. För två år sedan valde han att säga upp sig från sitt jobb för att i stället utbilda sig till brandman, berättade mamma Christina Schollin tidigare för Hänt.

Men det är inte på grund av yrkeskarriären som Pernilla Wahlgren sällan träffar sin bror – utan på grund av geografi. Peter och hans familj bor nämligen i Dalarna, medan alla andra bor i Stockholm.

– Mina barn har träffat Niclas och Linus mycket mer än Peter. Det är eftersom han på senare år har flyttat till Dalarna och då blir det inte att man ses lika ofta, säger Pernilla Wahlgren i “Wahlgrens värld”.

“Wahlgrens värld” sänds på torsdagar 21.00 i Kanal 5 och på Dplay.

Pernillas bror Peter Wahlgren. Foto: Kanal 5

Pernilla Wahlgren står på toppen av sin karriär. 

Med fyra barn är det full fart och nu har on köpt hus i Spanien.

Huset är rosa och har en enorm terass. 

Det gick inte att ta miste på glädjen över nycklarna till huset.

Pernillas föräldrar har ett hus i Spanien och i ett avsnitt av Wahlgrens värld insg de att Pernilla och Chrisitna gjort exakt likadant på sina utvik. 

LÄS OCKSÅ: Därför har Bianca blockerat sin egen bror: ”Så arg”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren förtvivlad efter Biancas besked

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN