pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren nya besked – sonen Theos otäcka skada: ”Slog av...”

Pernilla Wahlgren och Theo Wahlgren.

Det har varit en olycksdrabbad vinter i familjen Wahlgren.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om ytterligare ett skadebesked som inträffat i familjen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen om relationen till Pernilla Wahlgren
0:24

Efter reklamen: Petter Stordalen om relationen till Pernilla Wahlgren

(0:24)

Slå på ljud

Det har varit ett händelserikt år för mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 55. Det är inte bara karriären som går som tåget, det händer även mycket i privatlivet. Hon har nyligen flyttat in i sin lyxvilla på Lidingö efter flera år av bygge och meddelade i samma veva att hon och kärleken Christian Bauer, 57, blir sambos.

Några dagar efter att paret berättade att de flyttar ihop – friade Christian till Pernilla under en skidsemester i Sälen.

Det var på Instagram som tv-profilen gick ut med den glädjande nyheten och vi fick då även se det lyckliga parets ringar.

Jag sa JA!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget, som har fått tusentals kommentarer.

Familjen Wahlgren drabbad av olycka

Men det är inte bara guld och gröna skogar, Pernillas familj har nämligen varit drabbad av en olycksvåg under de senaste månaderna. Det började med att Christina Schollin, 85, föll ner för en marmortrappa i Spanien, vilket orsakade tre frakturer i ena ankeln. 85-åringen fick åka ambulanstransport hem till Sverige där hon under några dagar fick ligga inlagd på sjukhus, i väntan på operation.

Även Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 15, råkade ut för en olycka när han var på skidsemester med sin pappa dagarna innan julafton. Theo hade då halkat och brutit foten. Både Christina och Theo har alltså haft ett gipsat ben sedan över en månad tillbaka.

– Vi brukar säga ”break a leg” till varandra, men man kanske inte ska ta det bokstavligen, skämtade Pernilla i Efter fem.

Pernilla Wahlgrens nya sjukdomsbesked med Theo

Men olyckan verkar inte ta slut för familjen. I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla har tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam, berättar hon att Theo råkat ut för ytterligare en olycka.

– Det hände igår kväll. Theo kom hem efter att ha varit hos kompisar och var på bra humör. Han ska snart få ta bort gipset från sitt brutna ben och Benjamin är hemma, säger Pernilla och fortsätter:

– Då står de i badrummet och börjar, som killar gör, att kolla kroppar och stå och spänna sig framför spegeln. Då säger Theo "kan du göra armhävningar rätt", så ligger de på golvet och gör armhävningar. Benjamin påstår att han gör rätt på sitt sätt och Theo säger nej. Det är jättegod stämning och så säger Theo "kan du göra armhävningar och klappa emellan?".

Vilket Benjamin kan göra och visar sin lillebror. Men när det är Theos tur att försöka sig på armhävningsvarianten, går det väldigt snett.

– Han gör en armhävning, klappar och tappar balansen. Antagligen för att han har ett brutet ben och då är det ganska svårt att göra armhävningar eftersom du inte får den här styrkan på foten. Drattar i marmorgolvet och slår av halva tanden, säger Pernilla.

Vidare fortsätter Pernilla berätta att hon är glad att det inte blev en värre skada men att hon förstår att Theo blev väldigt ledsen, eftersom tänderna är en så stor del av utseendet. Trots det kunde Pernilla och Benjamin inte låta bli att dra på mungiporna.

– När det fattas en framtand så ser man väldigt rolig ut och det var väl det som hände när han slog av halva framtanden. Så kunde jag och Benjamin, när vi ser hans olyckliga ansikte som stirrar på sin spegelbild och bara "nej, nej, nej min tand". Vi skrattade så mycket i smyg. Vi blev så fnissiga för det blir så roligt.

Det slutade med att de la den utslagna tanden i ett glas mjölk, för att den inte skulle dö, med förhoppning om att den ska gå och limma på hos tandläkaren. Om tanden däremot hinner dö, kommer Theo behöva genomgå ett större ingrepp som innebär att han måste dra ut tanden, göra en rotfyllning och sedan bygga upp en helt ny tand.

FOTO: TV4, DISCOVERY +

FRÅN FÖRSTASIDAN