theo wahlgren

Pernilla Wahlgrens son Theo Wahlgren förd till sjukhus – har brutit foten

Pernilla och Theo Wahlgren

Det verkar råda otur inom familjen Wahlgren just nu.
Pernilla berättar om den dubbla olyckan – både mamma Christina Schollin och sonen Theo Wahlgren har brutit både det ena och det andra.
– Tyvärr är inte allt glädje och kul, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”
0:20

Efter reklamen: Melina Criborn om Pernilla Wahlgren som allsångsledare: "Hade ingen aning”

(0:20)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam släpper varje söndag ett nytt avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam. Där brukar de prata om allt mellan himmel och jord och duon har ofta glimten i ögat – de älskar att skoja med varandra och andra kändisar som kommer på tal.

Men i det senaste avsnittet blir det en mer allvarlig ton. Det är när Pernilla berättar om att hennes 15-årige son Theo Wahlgren och hennes 84-åriga mamma Christina Schollin behövt åka in till sjukhuset som hon säger sorgset:

– Tyvärr är inte allt glädje och kul, det har faktiskt skett två tråkiga saker i familjen och sådan otur att min kära mor har ramlat i Spanien, hon skulle gå ner för sin stentrappa till vardagsrummet.

Christian Schollin skadad utomlands

Hon fortsätter med att berätta att Christina var i Spanien när olyckan skedde. Hennes mamma ramlade i en trappa och hon ville inte vårdas i Spanien, därför fick hon flyga med ett SOS plan till Sverige.

– Hon har brutit foten på tre ställen och har varit på sjukhus och har fått den gipsad men hon måste opereras för det är tre benbrott så det kommer liksom inte läka ihop sig av sig själv.

Christina Schollin.

Christina Schollin.

Båda har brutit fötterna – stoppas från att resa iväg

Pernilla fortsätter med att berätta att Christina fick vård på svenskt sjukhus. Men oturen stannade inte där.

– Dagen efter ringer Jocke och säger att Theo har halkat och vi är på sjukhus. Den är röntgad och han har brutit foten, säger Pernilla.

Hon berättar vidare hur de egentligen hade bokat en skidresa nu över jul – vilket inte lär bli av när Theo brutit foten.

Pernilla, Joachim och Theo

Pernilla Wahlgren med exet Joachim Lennholm och lille Theodor 2007.

ROBBAN ANDERSSON / TT

Nu hoppas vi att både Christina och Theo snart blir bättre igen!

FRÅN FÖRSTASIDAN