ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens sorg efter händelsen med exet Joachim Lennholm och Theo

23 okt, 2022 
THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren har sammanlagt fyra barn. Nu berättar hon om sorgen med yngsta sonen Theo.
– Det var en sådan otrolig sorg, säger hon i podden Wahlgren & Wistam.
Annons
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångarBrand logo
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångar

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15. Theo fick hon tillsammans med ex-pojkvännen Joachim Lennholm, 49.

Idag är Pernilla tillsammans med Christian Bauer, 56, och kärleken sprudlar mellan dem. Paret träffades via gemensamma vännen Fanny, som är Pernillas make up-artist och Christians vän.

Förutom Christian så är barnen det som betyder mest för Pernilla och så har det varit under alla år. Men livet som mamma har inte alltid varit en dans på rosor, nu berättar hon om en stor sorg om sonen Theo.

Pernilla Wahlgrens sorg över skilsmässan

Det är i pooden Wahlgren & Wistam som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56, som de får en fråga om vad som är deras största sorger i livet.

Annons

För Sofias del är det när hon förlorade sin pappa.

– Man känner att man tappar lite sina rötter när en förälder dör. Det är den största sorgen men också ilskan, säger Sofia i podden.

För Pernillas del handlar det om skilsmässor.

– Ja och det har jag varit öppen med att det har känts… Du kan inte jämföra en separation med ett dödsfall såklart, men jag har upplevt en otrolig sorg över det förhållandet som man trodde skulle hålla och den familjen som man ville hålla ihop sprack.

Pernillas ord om Theos uppväxt: ”Fick inte vara med”

Pernilla separerade från Theos pappa när han bara var något år gammal. Idag har Theo hunnit fylla 15 år och i födelsedagspresent fick han en moped-bil av Pernilla, Bianca och Benjamin.

Under födelsedagsfirandet var hela familjen på plats, inklusive pappa Joachim och det hela fångades på film till Wahlgrens värld. Då syntes Joachim och Christian stå och samtala – så även den relationen verkar vara utmärkt!

Annons

Tillbaka till den största sorgen, så berättar Pernilla nu att skilsmässan från Joachim blev extra tuff eftersom hon bara fick ha honom hos sig halva tiden. Med de äldre barnen var det annorlunda då hon hade dem på heltid.

– Barnen har ju alltid varit det absolut viktigaste för mig och när jag då liksom var tvungen att vara borta halva tiden från Theo, som det blev... Det var en sådan otrolig sorg, säger Pernilla i podden och fortsätter:

– Det är klart att jag kunde hantera det, men fortfarande än idag kan jag tänka såhär “fan va sjukt, hans barndom egentligen, jag har bara upplevt hälften av den för att jag fick inte vara med”. Men sedan så har ju vi en jättebra relation och vi har ju träffats jättemycket ändå.

FOTO: Discovery+

Annons