pernilla wahlgren

Pernilla Wahlgren om konflikten i hemmet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är förlovade och numera sambor.
I en intervju med Året runt berättar Pernilla att paret inte bråkar men däremot finns det en sak de tycker helt olika om.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Forssmeds besked om framtiden: ”Kanske blir något med Pernilla”
0:24

Efter reklamen: Ola Forssmeds besked om framtiden: ”Kanske blir något med Pernilla”

(0:24)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, levde många år som singel innan hennes Christian Bauer, 57, klev in i hennes liv. Kärleken mellan de två sprudlar och i julas förlovade de sig dessutom.

Inom några år väntas bröllop och Pernilla har flertal gånger kommenterat att hon inte kunde ana hur bra livet kunde bli efter 50.

Pernilla Wahlgren om vad hon och Christian Bauer kan tjafsa om: ”Inte enliga”

I en ny intervju med Året runt berättar Pernilla nu om kärlekslyckan med Christian, relationen beskriver hon som mogen och bråk är inget som uppskattas utav någon av de två.

– Vi är två mogna och lugna människor som båda står med fötterna på marken, och som varken orkar eller tycker det är lönt att tjafsa eller bråka, säger Pernilla.

Det finns dock tillfällen då de tycker olika, vad som kommer fram under intervjun är nämligen att Pernilla gärna håller sig långt ifrån köket när Christian lagar mat, detta för att undvika att konflikter ska uppstå.

– Vi är till exempel inte helt eniga om hur en äggröra ska tillagas, säger Pernilla.

Stora kärlekslyckan – det gillar Pernilla med Christian Bauer: ”Egna intressen”

Vad som gör Christian till den perfekta matchen för Pernilla menar hon är att de kompletterar varandra bra. Christian har även ofta ett leende på läpparna, något som Pernilla tycker om.

– Snällhet är underskattat. Christian stöttar mig också i mitt jobb utan att för den delen vara starstucked eller efterhängsen. Han lever sitt egna liv och har sina intressen. Väljer han mellan att följa med mig ut på jobb eller se en fotbollsmatch så väljer han det sistnämnda och jag kan tycka det är rätt skönt.

Förutom framgångarna i privatlivet ska Pernilla inom några veckor kliva upp på Sollidenscenen som programledare för Allsång på Skansen, ett uppdrag som de flesta bara får drömma om.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN