LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens ord om Christian Bauers ex – så påverkas bröllopet

17 apr, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer vill gifta sig utomlands.
Nu berättar Pernilla hur parets tidigare äktenskap påverkar deras beslut.
– Kul att göra något helt annat, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's danceBrand logo
Pernilla Wahlgrens sexavslöjande – under sin medverkan i Let's dance

Det var i julas som Christian Bauer, 56, gick ner på knä och friade till sin Pernilla Wahlgren, 55. Sedan dess har de flyttat ihop i Pernillas nya lyxhus på Lidingö och att kärleken fullkomligt sprudlar råder inga tvivel kring.

Bröllopet skjuts upp – bakslaget efter nya uppdraget

Något bröllop i sommar blir det därmot inte, det har Pernilla slagit fast. Även om paret hade velat gifta sig redan i sommar så går det inte. Detta på grund av att Pernilla är aktuell som programledare för Allsång på Skansen. Det bekräftade hon för Aftonbladet.

– Det kommer vara så mycket för mig med ”Allsång på Skansen”. Och jag har bara känt att bröllop är också ett så stort projekt. Och något som jag verkligen vill ska bli den bästa, bästa dagen, sa Pernilla och fortsatte:

Annons

– Jag känner att när jag är klar med allsången så kommer jag nog vara helt slut och bara vilja vila och inte ta tag i nästa stora projekt. Men det är också härligt att ha någonting ser fram emot. Det är liksom som en karamell, man vill suga på den länge.

Därför vill Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifta sig utomlands – så påverkar exen

Nu kommer ytterligare detaljer om bröllopet. Pernilla och Christian har nämligen fattat ett visst beslut – de vill inte ha bröllopet i hemlandet. Beslutet visar sig grunda sig i deras tidigare äktenskap på vardera håll.

– Vi är nog rätt inne på utomlands båda två, eftersom vi båda har varit gifta förut och haft kyrkbröllop i Sverige. Då är det kul att göra något helt annat. Eftersom vi har hus i Marbella och vi tycker om att vara där är väl tanken att vi ska samla alla vännerna. Och att det blir ett bröllop på stranden eller något sådant där. Någonting i alla fall som är annorlunda för oss båda, säger Pernilla till Aftonbladet.

Vidare bekräftar Pernilla att det vaknas bröllop redan nästa sommar.

– Ja men det skulle jag nog tippa, säger Pernilla.

FOTO: TT/Discovery+

Annons