TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren om ex-maken Emilios beteende – ärliga orden

11 sep, 2022 
pernilla wahlgren, emilio ingrosso
Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var ett par i flera år men skilde sig sedan 2002.
Men nu delar Pernilla med sig av en oväntad hyllning till ex-maken.
Läs mer här!
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Det forna paret Pernilla Wahlgren, 54, och Emilio Ingrosso, 57, gifte sig 1993 i Laholms kyrka. Men fem år senare gick äktenskapet i kras. Den omtalade relationen skapade rubriker både då och i flera år efter. Paret har idag barnen Bianca, 27, Benjamin, 24, och Oliver Ingrosso, 32 tillsammans.

Men på senare år verkar det som att Pernilla och Emilio har kommit närmare varandra igen och bättre överens. Nu delar Pernilla med sig av en hyllning till Emilio och den är minst sagt oväntad!

Pernilla Wahlgren i tårar efter händelsen med Benjamin

Hela Wahlgren och Ingrosso klanen var nyligen och tog del av Benjamins vackra konsert på Stockholms Konserthus tillsammans med orkestern Kungliga filharmonikerna.

Familjen delade med sig av den fina kvällen på sina sociala medier och mamma Pernilla uttryckte sin stolthet extra mycket. I en Instagram-story delade hon med sig av sina starka känslor kring sonens framträdande.

Annons

”Vaknar och är fortfarande helt rörd och tagen över upplevelsen att se och höra Benjamin Ingrosso. Tillsammans med kungliga filharmonikerna. Absolut mitt livs bästa ögonblick. Förutom när barnen föddes. Hur ska jag kunna smälta detta !? Och framför allt hur ska Benjamin kunna smälta detta”, skrev Pernilla.

Pernilla Wahlgren
Screenshot från Pernillas Insta-story.

Pernilla starka känslor efter ex-maken Emilios beteende

Men det är inte bara sonen som Pernilla hyllar. I ett till Instagram-inlägg från konserten fortsätter artisten beskriva sina starka känslor kring kvällen och hon passar även på lyfta sin ex-makes talang – något som enligt henne har format Benjamin till den artist han är idag och såklart Pernillas egna talang.

Annons

"Stå på den stora scenen själv med stor orkester och sjunga sina låtar ; musikal, visor, pop och även framföra egenskriven instrumental ”filmmusik”, som hans pappa introducerade honom för tidigt i livet.", skriver hon och fortsätter att hylla Emilio:

"Denna konsert är verkligen kärnan av Benjamins uppväxt från både sin mor och fars perspektiv. Och vi ska vara så stolta Emilio Ingrosso över att vår älskade son har tagit med sig det bästa av oss båda från sin barndom…!", avslutar hon med.

FOTO: TT, Discovery+



Annons