Pernilla om Bianca och Phillipes förändring i relationen

Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är återigen ett par. Nu berättar Pernilla Wahlgren om hur de har förändrat sin relation för att få det att hålla.
Annons

Nyligen avslöjade influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, att hon återigen är tillsammans med Phillipe Cohen, 25. Paret gjorde slut i början av året och Bianca var då förkrossad. Några månader senare kom glädjebeskedet att de hade hittat tillbaka till varandra.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 51, berättade i sin podcast Wahlgren & Wistam att det varit tufft även för henne då hon saknat Phillipe Cohen.

Annons

– Barnen blir ju som en del av vår familj. Phillipe är ju som en extrason, de har varit tillsammans i sex år, sedan både Bianca och Philippe var väldigt unga. De är ju trots allt bara 24 och 25. Och självklart saknade jag honom.

Annons

Sångerskan avslöjade också att hon fick ett telefonsamtal från Phillipe Cohen strax innan han och Bianca Ingrosso blev tillsammans igen.

– Sedan var det så gulligt för han ringde mig strax innan de blev ett par igen och sa hur mycket han saknade även oss och mig väldigt mycket.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens nya relation

Nu har hennes dotter och den nygamla pojkvännen hunnit vara tillsammans ett tag, och deras relation är bättre än någonsin. Pernilla Wahlgren är glad att återigen få ha Phillipe Cohen i familjen.

– Jag tycker ju att de är så fina tillsammans och jag har alltid vetat att de älskar varandra oerhört. Sedan är det inte lätt med kärlek alltid men jag är så glad för deras skull, säger hon.

Hon ser också hur de har vuxit i och med uppbrottet och idag är deras relation annorlunda jämfört med hur den var tidigare.

Annons

– De tar inte varandra för givet längre, och har respekt för varandra. Det är jätteviktigt. Man ska ha roligt och man ska ha respekt och det har dem verkligen, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…