Pernilla Wahlgren om romansryktet mellan Bianca Ingrosso och ASAP Rocky

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

När ASAP Rocky hade en spelning i Stockholm för två år sedan gick det ett rykte om att Bianca Ingrosso och rapparen hade en romans.
Nu väljer mamma Pernilla Wahlgren att prata om ryktet i sin podcast.

Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, är några av Sveriges kändaste personer. Nu senast har medierna haft fullt upp med att följa romansen mellan Pernilla och hennes nya kärlek Christian Bauer, 56. På sociala medier flödar kärleken och artisten verkar vara lyckligare än någonsin. Efter att paret varit på en resa till Marbella berättade Pernilla att allt föll på plats.

– Det är som att vi är ett tryggt par samtidigt som vi är så nykära och pirriga så att det är sinnesjukt, säger hon.

Dottern Bianca har också visat sin glädje åt förhållandet och sagt hur glad hon är över mammans nya kärlek.

– Det är så kul att se henne kär! Asså det är helt otroligt, sa Bianca nyligen i en vlogg.

ASAP Rockys tid i Sverige och romansryktena med Bianca Ingrosso

På tal om romanser har det genom åren cirkulerat en hel del rykten kring både Bianca och Pernilla. En av de hetaste är det mellan Bianca och den amerikanska artisten och rapparen A$AP Rocky, som var på besök i Stockholm sommaren 2019.

Det som som bara skulle vara en spelning slutade i något helt annat för A$AP Rockys del. Rapparen häktades efter att han och personer i hans turnésällskap hamnat i bråk med två män. Hela händelsen fångades på film. Artisen satt häktad i Sverige i över en månad och dömdes till slut för misshandel. De fick även betala skadestånd till målsägande på 12 500 kronor.

Amerikanska rappare A$AP Rocky på Hotel du Cap, Eden Roc i Antibes, Frankrike, 25 May 2017.
FOTO: Guillaume Horcajuelo

Det här var dock långt ifrån det enda som hände under ASAP Rockys Sverigebesök. Det startades även ett rykte om att han och Bianca Ingrosso skulle ha haft ihop det under hans resa till Stockholm.

ÄRLIGT Bianca bryter tystnaden om Pernillas nya pojkvän

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om ryktet efter att Sofia Wistam tagit upp det.

– ASAP Rocky, det var ju han som satt i fängelse här. Som det gick världen mest oklara rykte om att Bianca o han hade haft det ihop medan han satt i fängelse. Det är ju också väldigt svårt att dejta någon som sitter inne, säger Pernilla med ett skratt.

Ja, att det skulle ha varit en romans mellan Bianca Ingrosso och rapparen A$AP Rocky verkar alltså inte stämma alls.

LÄS OCKSÅ: Kristina ”Keyyo” Petrushina om sitt sommarprat och Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Fem killar i veckan

FOTO: Kanal 5

Senaste nytt