LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren och Christians smekmånad – därför blir det ingen

22 dec, 2023 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer sa ja till varandra i början av december.
Men hur blir det med smekmånaden egentligen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Lördagen den 2 december ringde bröllopsklockorna för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Turturduvorna gifte sig i Lidingö kyrka med bara familjen på plats.

Blir ingen smekmånad: ”Vi har bara några dagar ledigt”

Men någon smekmånad blir det inte för makarna.

För Expressen berättar Pernilla Wahlgren att de redan haft en smekmånad eftersom de nyligen var på en lyxig semester i Seychellerna.

– Nej, det blir det inte. Vi har bara några dagar ledigt, men det kändes som att vi hade vår smekmånad i Seychellerna, vi kör lite omvänt. Smekmånaden var fantastisk så vi kände att det var lika bra att gifta oss, säger Pernilla.

Annons
Det blev ett vinterbröllop för Pernilla och Christian.

Pernilla Wahlgren ändrade bröllopsplanen: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”

Pernilla har tidigare berättat att planen var att gifta sig utomlands med Christian och att hon inte ville ha ett kyrkbröllop. Det ändrades snabbt:

Vi ville ha en liten, intim bröllopsmiddag hemma i huset med bara våran närmsta familj.Jag berättade det för Bianca, och på bara 2 veckor styrde hon upp det vackraste och mest otroliga bröllop vi någonsin hade kunnat önska oss…!”, skrev Pernilla på Instagram efter bröllopet.

Annons

I podden Wahlgren & Wistam har Pernilla dessutom konstaterat att paret var tvungna att gifta sig lagligt i Sverige även om de i framtiden planerar att arrangera den stora dagen utomlands.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen, sa hon då följt av:

– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”.

Christian och Pernilla träffades 2021. Två år senare sa de ja till varandra i Lidingö kyrka.
Annons

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons