LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren klar för Ullared – nu bekräftar hon nyheten

21 feb, 2024 
Pernilla Wahlgren klar för Ullared
Pernilla Wahlgren har haft ett samarbete med Gekås Ullared i flera år.
Nu kommer hon med ett glädjande besked som får följarna att jubla!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

De senaste åren har varit rejält händelserika för Pernilla Wahlgren, 56. Hon har flyttat in i sitt enorma nybyggda lyxhus på Lidingö, gift sig med Christian Bauer, 58, och kanske störst av allt – hon har blivit farmor till lilla Kali! Det är hennes äldsta son Oliver Ingrosso, 34, som har blivit pappa och familjelyckan är total.

Även när det kommer till karriären har det hänt mycket. I somras var Pernilla programledare för Allsång på Skansen för allra första gången och snart är det premiär för ännu en säsong av Wahlgrens värld på Kanal 5. Hon är också aktuell i showen Happy ending som har fått fina recensioner.

Pernilla Wahlgrens besked om Ullared för följarna att jubla

Pernilla Wahlgren har även ett annat projekt vid sidan av. I många år har hon lanserat klädkollektion för Gekås Ullared och det blir nästan alltid stora försäljningssuccéer. Samarbetet startade 2020 och enligt Expressen har hennes kollektioner sålt för över 70 miljoner kronor.

Annons

Nu kommer Pernilla med ett glädjande besked till följarna – 2024 kommer det ännu mer kläder! Det är på Instagram som varuhuset har gått ut med nyheten. I samma inlägg avslöjar de att hon kommer att befinna sig på Gekås den 8 mars.

I kommentarsfältet verkar det onekligen som att kunderna och fansen är taggade på att träffa Pernilla Wahlgren och handla hennes kläder.

”Alltid lika fina kläder”, hälsar en person i en kommentar.

Pernilla har repostat Gekås inlägg på sin Instagram story så även hon själv verkar vara glad över det fortsatta samarbetet och den stundande resan!

Det tycker Ola-Conny om Pernillas samarbete med Gekås

Vad tycker egentligen Gekås personal om att Pernilla Wahlgren gör reklam för varuhuset? För Hänt har Ola-Conny Wallgren, 60, delat med sig av sina tankar.

– Det är väl trevligt och roligt. Det är klart att det känns lite konstigt sådär men Ullared är ju stort. Jag tror hon är ganska stolt över att få vara här och sälja sina kläder, sa Ola-Conny om Pernilla Wahlgren häromåret.

Ullared-profilen förklarade då att han och Pernilla har pratat vid ett tillfälle, då var det på Kristallen-galan. Senast hon var på besök i varuhuset såg han henne dock inte alls.

– Jag trodde hon skulle komma och hälsa på men hon hade nog kanske inte tid, sa han då.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons