ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Connys utspel om Pernilla Wahlgren: ”Känns lite konstigt”

11 okt, 2023 
Ola-Conny och Pernilla Wahlgren
Ola-Conny Wallgren är en av frontfigurerna för Gekås Ullared.
Nu berättar han för Hänt om tankarna kring Pernilla Wahlgrens stora framgångar på varuhuset.
– Det är klart att det känns lite konstigt sådär men Ullared är ju stort, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Ola-Conny Wallgren, 59, har tillsammans med Morgan Karlsson, 50, blivit ansiktet utåt för Gekås i Ullared. Genom tv-serien Ullared fick svenska folket lära känna duon som arbetar på varuhuset.

Det är inte bara i Ullared som tv-profilerna gjort succé, genom framgångarna fick de även egna program.

Ola-Conny Wallgren om Pernilla Wahlgrens framgångar på Gekås Ullared

Under de många åren som Ullared visades i tv-rutan fick vi följa ett helt gäng av härliga karaktärer. Någon som inte tillhör serien men som däremot blivit väl förknippad med varuhuset senaste åren är Pernilla Wahlgren, 56.

Detta beror på att hon gjort flera egna klädkollektioner som säljs på Gekås. Då och då dyker hon även upp på plats i varuhuset, nu senast härom veckan.

Annons

– Hon har varit här emellanåt, jag har inte sett henne men hon sköter väl sitt. Jag trodde hon skulle komma och hälsa på men hon hade nog kanske inte tid, säger Ola-Conny till Hänt om Pernillas senaste besök på varuhuset.

Men ni har setts förut?

– Jajamen på Kristallen har vi pratat lite grann så jag har träffat henne och hälsat.

Så vad tycker då Ola-Conny om Pernillas stora framgångar på Gekås. Jo, tankarna kring att även Pernilla numera är en av frontfigurerna för varuhuset förklarar han så här:

– Det är väl trevligt och roligt. Det är klart att det känns lite konstigt sådär men Ullared är ju stort. Jag brukar skämta med mig själv och några andra att jag har varit i Las Vegas och det här är nästan som Las Vegas nummer 2, det är ett metropol. Så jag tror hon är ganska stolt över att få vara här och sälja sina kläder.

Morgan Karlssons festminne med Pernilla Wahlgren

– Den 2 augusti ska vi ha 60-årsjubileumet, det brukar bli jättebra jubileum, sist var vi i Varberg och vi hade Pernilla Wahlgren som uppträdde. Hon jobbar ju mycket med oss och säljer in sina kläder, sa då Morgan för Hänt.

FOTO:

Annons