ullared

Morgans avslöjande om kärleken – efter vilda personalfesterna på Ullared

ULLARED-MORGAN

Att jobba på Gekås Ullared har många fördelar. Förutom den roliga arbetsmiljön och kollegorna så har det också varit vilda fester under årens lopp.
Nu avslöjar tv-profilen Morgan ett och annat om kärleken på Ullared.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023
1:20

Efter reklamen: Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023

(1:20)

Slå på ljud

Det har redan gått 60 år sedan dess att Göran Karlsson grundade Gekås Ullared. Året var 1963 och sedan dess har det minst sagt hänt ett och annat.

Men traditionerna lever kvar, faktum är att varuhuset fick sitt namn efter hans initialer, GeKås. Under 28 år byggde Göran Karlsson upp och ledde företaget som idag är ett av Sveriges- och Skandinaviens mest populära shoppingcenter.

Något av det största som hänt sedan grundandet är ju givetvis att varuhuset fått sin egen tv-serie. I serien har vi fått lära känna massa folkkära profiler såsom Ola-Conny Wallgren, Morgan Karlsson, Maritta Söderström och Gunnel Hyvönen.

Gekås Ullared fyller 60 år – Morgan om firandet

Om det blir några fler säsonger av serien är däremot något som är högst oklart. Men att Ullared går med vinst är något som är säkert. Tidigare i år fick alla anställda en bonus eftersom man hade gjort en miljonvinst.

Men detta är inte det enda som ska firas i år. Det är ju exakt 60 år sedan Göran Karlsson grundade varuhuset och det ska givetvis firas med ett 60-årsjubileum!

– Den 2 augusti ska vi ha 60-årsjubileumet, det brukar bli jättebra jubileum, sist var vi i Varberg och vi hade Pernilla Wahlgren som uppträdde. Hon jobbar ju mycket med oss och säljer in sina kläder, berättar Morgan för Hänt.

Det är kändistätt på festerna och något år har Magnus Uggla varit på plats och uppträtt – som givetvis var mycket uppskattat av de anställda. Vem som kommer uppträda i år verkar dock inte vara officiellt än.

– Nej det vet vi inget om, annars hade jag väl sagt det för längesen. Det hade varit roligt att veta, jag vet inte ens platsen där det ska vara. Men vi ska ha en fest då iallafall!, förklarar Morgan för Hänt.

Morgans kärleksavslöjande om Ullared: ”Halvstöter på varandra”

Morgan kan också avslöja något annat om festerna. Det är inte bara händelserikt på scenen utan även bland kollegorna händer det grejer. Det är nämligen på de här festerna som många av Ullared-kärleksparen träffats!

– Det brukar vara roliga fester där man lär känna varandra och det brukar bli många par. Det är många som går och halvstöter på varandra och många som blir ihop på de här festerna. Så jag vet inte om vi har kanske ett 20-30 tal personer som har blivit ihop med varandra på Gekås Ullared som lever med varandra, säger Morgan till Hänt och förklarar:

– Ja de träffades på personalfesterna, det brukar alltid hända lite sådana grejer.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

FRÅN FÖRSTASIDAN