LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren ångrar sig – därför vill hon inte hyra ut huset längre

01 feb, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren hus
Pernilla Wahlgren äger flera lyxiga fastigheter varav två av dem ligger på varmare breddgrader.
Hon hade tänkt hyra ut ena huset i sommar men ångrar sig nu plötsligt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy EndingBrand logo
Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy Ending

Det är mycket som händer för familjen Wahlgren-Ingrosso just nu vad det gäller bostäder. Oliver Ingrosso sålde sin lägenhet igår, på samma dag som brorsan Benjamin Ingrosso flyttade in i sin första alldeles egna lya. Pernillas flådiga Villa Wahlgren är så gott som färdigrenoverad sedan ett tag tillbaka, med undantag från lite småfix och don.

De är dock inte den enda fastigheten som Pernilla Wahlgren äger, hon har också Casa Rosa och Casa Piña – båda husen ligger i soliga Marbella, Spanien.

Pernilla Wahlgren ångrar sig – därför kommer hon inte längre hyra ut huset

Nyligen lades ett inlägg upp på Facebook-gruppen Hyr av svenskar i Marbella där det visade sig att hon skulle hyra ut det ena under sommaren. Något som nu inte längre stämmer, meddelar Pernilla när Hänt träffar på henne på en pressträff för Warner Bros.

Annons

– Nej det kommer jag nog inte att göra, för nu har mina barn och Christians barn bokat upp sig. Så att de kommer nog att vara där hela sommaren. Och sedan kommer jag att pendla lite mellan Allsång på Skansen och att vara i Marbella, berättar Pernilla och fortsätter:

– Jag upptäckte det förra sommaren att det gick faktiskt bra, jag kan åka ned och vara där i fyra dagar. Och då kan ju Christian vara där lite längre och så får jag komma och hälsa på.

Vad vi såg hade du lagt ut en annons – ångrade du dig?

– Ja, det var inte jag... Men jag har redan ångrat mig, ja, skrattar Pernilla.

pernilla wahlgren

– Men man vill heller inte att det står tomt. Jag tycker om att det bor folk och är i huset så att det inte bara är tomt. Det tycker jag är tråkigt när man har ett sådant fint boende.

Annons

Annonsen för Casa Rosa fortfarande aktiv – kostar 28 000 kronor i veckan

Frågan är om informationen nått kvinnan som arbetar för att hyra ut huset å hennes vägnar för inlägget ligger nämligen kvar ännu.

”Charmiga Casa Rosa Lediga veckor kvar 27, (28 från den 17 juli) 30,31,32,33,34,35. Fantastiskt utsikt över havet från alla rum och terrasser . Söderläge Bara 10 min upp från stranden i san pedro. 3 sovrum (6 sängplatser ) 2 badrum, 2 community pools. Gated, with Security Guard 24/7. 2 min ifrån ligger matbutik och restauranger. Resturang, vinbutik, och köttbutik finns i communityt. 2500 Eur i veckan.”, skriver man om lyxvillan i annonsen.

I annonsen framkommer det också att en vecka i det Casa Rosa kostar 2 500 euro, vilket motsvarar ungefär 28 000 svenska kronor.

FOTO: Discovery+/Instagram

Annons